Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (102)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(102)
    • 5 Csillag(96)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/08/2021

    Nagyon gyorsan jött, volt egy szép kattogó hang, pontosan az, amit akartam. Néhány tű elhajlik, de ez elkerülhetetlen az olcsó szállítási költségekkel. Nem ajánlanám a vásárlást, ha az EU-n kívül él. A szállítási idő rendkívül hosszú lehet. Összességében egy nagy termék, bár.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Eddig elég jó, hang és kattintás között kapcsolók elég jó, belül enyhén kent, is ne feledje, ezek smd rgb leds csak! Nem néztem meg a leírást, és rájöttem, hogy a nehezebb úton...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2021

    Pontosan azt, amit rendeltem, de sajnos az egyik kapcsoló hajlított tűvel érkezett. Ez valószínűleg a szállítás során történt, de nagyobb figyelmet kell fordítani arra, hogy a kapcsolókat valami védőbbbe csomagolják.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    I haven’t built keyboard before so I randomly chose this and it’s very more than I expected

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    The product came sooner than I expected. First look they sound and feel really good I like ot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Very nice switches, works perfectly

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Delivered super quick, great switches fit in my gk64xs.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2020

    Ezek a kapcsolók csodálatosnak érzik magukat és hangzanak. A gépelési sebességem jelentősen megnőtt, mert csak visszapattannak. Határozottan halmok jobb, mint a raktár Kailh kék kapcsolók

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2020

    Bought these to replace my Outemu Blue switches. If you like nice light and clicky switches, these are the go to. Feels like red linear switches but with a click. Came in good condition, no bent pins on the 3 packs that I've bought. One thing to note, these switches DO NOT support through hole LEDs, only SMD LEDs on the PCB. The clear bit you see in the picture is in fact a clear plastic of the top housing and not a hole. Would recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2020

    llegaron sin problema a México:)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 619
    • Ft2 635
    • Ft9 502
    • Ft7 208
    • Ft7 208
    • Ft3 930
    • Ft7 208
    • Ft5 569
    • Ft8 191
    • Ft29 495
    • Ft20 318
    • Ft16 057
    • Ft19 663
    • Ft20 974
    • Ft20 646
    • Ft18 351
    • Ft28 184
    • Ft5 552