Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (83)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(83)
    • 5 Csillag(81)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/01/2018

    Я заплатил деньги за резцы которые представлены на сайте, а один резец ( SNR-0012K11)прислан не стой маркировкой и естественно и длинны.Буду разбираться,что за обман.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2018

    державки не плохого качества. пластинки заказывайте сразу отдельно в комплекте они идут для наглядности. доставка чуть больше месяца до Уфы прям до двери.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2018

    доставка быстрая(курьером) упаковка хорошая комплектность полная качество резцов визуально на высоте (в работе ещё не пробовал). Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2018

    nice beginner set

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2019

    Very much Happy with them look good and stout arrived in good condition and on time

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    ok gyors szolgáltatás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    A minőség kielégítő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2020

    Gyorsan... a 27-esre rendeltem, a 4.-re. A szárak rendben vannak, nagyon olajozottak. néhány burok oldalán az üzleti végén, de a betét ülések úgy néz ki, rendben. Felöltöztettem őket néhány húzással a gyémánt körpálcából, hogy ellenőrizzem. A mellékelt betétek nem túl jó minőségűek. A vágóélek néz rendben, de amikor ellenőriztem az alsó rögzítő arcok egy gyémánt csiszoló akkor az egész hely. Mindegyiket 8-10 passzsal fogom lekörözni használat előtt. 30 betétem van úton. Remélem, jobbak.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2018

    set arrived in good shape, they were a little lighter duty than I had envisioned but look to be serviceable for hobby machine work, being a retired job shop machinist I'm used to heavier duty tooling and will have to adjust accordingly....I should have ordered 16mm tooling in the first place but that's on me.... Guess I'll be ordering more stuff now just wish the shipping was faster I can get tooling from another companies;s warehouse in the same state as this order came from in 5 working days or less, just sayin'......

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2018

    I think these are well built tools and great value for the money. I haven't turned anything with them yet since I'm rebuilding my lathe, but they're similar in fit and finish to my Valenite tools, though I can't compare the steel quality. They fit my AXA QCTH fine. The inserts are cheap, but small. Not sure what effect that will have.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$53.12
    • US$99.32
    • US$8.97
    • US$32.33
    • US$48.50
    • US$34.64
    • US$49.75
    • US$21.93
    • US$20.78
    • US$18.47
    • US$39.26
    • US$12.69
    • US$55.43
    • US$40.41
    • US$72.75
    • US$80.84
    • US$45.03
    • US$23.09