Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/02/2021

    I received it mr banggood. thank you!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2020

    Perfecte bliksem bol!! zie foto’s en mooier nog door de kleuren had ik niet eens verwacht. Alleen voor de eu heb je wel een extra adapter nodig die er niet standaard bij zit zie de foto. Ook leuk dat er een stand is dat hij op muziek reageert :) top weer van Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2019

    O produto chegou no tempo previsto e em perfeitas condições.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Sieht echt schick aus. Nur der mitgelieferte Adapter war leider nicht nutzbar. Ansonsten ist die Qualität ohne Mängel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Nagyszerű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Love this plasma ball, great for the price, nice size.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Helyesen gyártották, megéri az árát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    This item showed up a week after the other half of my order, but I plugged it in, and it works - Unlike one of the items in my other order, in which I am still dealing with a week later.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2020

    Grüezi Habe die Plasma Kugel defekt bekommen, funktioniert überhaupt nicht. Finde eine Frechheit das, die direkt aus China kommt, mit einem Chinesischen Stromadapter und nicht mit den Europäischen. Der Preis ist noch eine grösse Verarschung, Total enttäuscht, ein mal und nie wieder. Total Verascht.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2020

    Szép plazma lámpa, reagál a hang, egy kicsit alacsony teljesítmény csak 8 watt a mérete, így kell tartani egy fénycsövet nagyon közel hozzá, hogy világítson

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 011
    • Ft97 982
    • Ft4 378
    • Ft97 982
    • Ft4 011
    • Ft15 330
    • Ft19 711
    • Ft21 171
    • Ft23 361
    • Ft158 802
    • Ft175 232
    • Ft15 330
    • Ft16 424
    • Ft47 820
    • Ft13 557
    • Ft69 361
    • Ft86 287
    • Ft3 158