Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (223)
  • Kép (35)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(223)
    • 5 Csillag(207)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/02/2020

    Коробка была по мята, но лампы не по стардали. вставил в туманки Н1, подошли хорошо. Светят не плохо. За такие деньги очень даже. Как ДХО использовать в самый раз. Для ближнего света я бы не стал использовать

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2019

    Essa lâmpada H7 de led ,funciona perfeitamente como descrito,só que tem um problema,esquenta muito,e queima o fusível fácil,fácil,luminosidade e muito forte!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2019

    Light is gud price is also reasonable but u have adjust it for gud focus

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2020

    Chegou hoje em bom estado de armazenamento. Obrigado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2020

    La verdad alumbran muy poco, deberé comprar un respuesto! por cierto, la caja llegó toda aplastada...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2020

    Ezek az izzók tartalékba kellettek. Használok hasonlót, a sima gépjármű izzók nem tudnak ennyit, a ledes sokkal jobb! Ezért az árért feltétlen érdemes megvásárolni. Ajánlott!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2019

    I did test them but I haven’t fitted them yet & the quality is actually great & the delivery was so fast I will buy again

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2019

    nice led light for car cheap price and good quality i recommend this seller and item i recieve the package in 30days soo good...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2019

    gostei, ótimo vendedor, veio muito rápido, mais ou menos 18 a 22 dias, na região sul do Brasil.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2020

    A csomag kis kárral érkezett, LED-es lámpák rendben. Még nincs telepítve és tesztelve.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$10.99
    • US$9.23
    • US$90.99
    • US$20.99
    • US$46.99
    • US$78.19
    • US$36.99
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$26.99
    • US$15.99
    • US$42.99
    • US$58.99
    • US$55.19
    • US$17.24
    • US$47.99
    • US$16.16