Vásárlói vélemények

4.85 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (97)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(97)
    • 5 Csillag(84)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/09/2020

    Fast delivery

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Igen! A megfelelő összegben jött. Ezek igazán sima, mint várható, igazán ajánlom ezeket a kapcsolókat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2020

    as expected, counted and has all 87 switches

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    Cumple lo descrito, buen producto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2019

    100% as expected.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    Will replace some red gateron switches which came with my Keychron K2 hot swappable, These red ones are too light for my heavy fingers, and you can tell the difference once installed. I tried one and it feels very soft and firm. I have not installed them all, I will first lube'em, and apply some film and then install them. A good solid 3 to 4 hours of distraction. Arrived around 2 months after purchase to Mexico.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    This switches are a lot quieter than the blue switches that my keyboard had. They are buttery smooth and have a really deep "thockiness" to them. The only thing you have to keep in mind is that the actuation force of this switches is 60 g, so the first times you use them, be prepared to release your power on them, specially if you are used to lighter switches like blue or reds.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    Egy hete rendeltem ezt a hajót, és egy hét alatt jött!! A postaládámba tettem, mert kicsi volt, és azt hittem, nem elég, ha a csomagot néztem, de mind a 87 darabot, ahol ott van! Átnéztem őket, és nem voltak töröttek, és úgy tűnt, hogy gondosan kezelték. Ezek a kapcsolók félelmetesek, ők az első lineáris kapcsolóm, és csodálatosnak érzik magukat. Én jelenleg várom a pcb, de tettem egy kulcstartó rajta, és ez félelmetes, és én kilép, hogy tegye egy egyéni billentyűzet. Nagyon ajánlom ezeket a kapcsolókat, ha lineáris kapcsolót kap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    Minden rendben a rendeléssel. Kicsit szkeptikus volt, de minden kerek rendelés, kommunikáció és kézbesítés minden jó volt, nincs miért aggódni. A tétel volt a várt, és az ár volt jó ár-érték. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    Great cheap switches, a lot of them came with bent pins but that's just from shipping and it was super easy to ben them back, but the price was great and shipping was fast.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2,049
    • Ft5,469
    • Ft12,992
    • Ft2,173
    • Ft11,624
    • Ft10,567
    • Ft4,101
    • Ft14,919
    • Ft9,324
    • Ft9,945
    • Ft15,044
    • Ft4,101
    • Ft17,096
    • Ft11,624
    • Ft2,795
    • Ft12,308
    • Ft27,355
    • Ft5,469