Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (58)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(58)
    • 5 Csillag(40)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/01/2021

    Formidable, très bien. Le son est très moyen mais en le branchant sur une chaine hi-fi ou un ampli haut-parleur à fil c'est ok. Pour information, j'ai acheté un transmetteur-récepteur Bluetooth filaire que je connecte au piano d'un côté (prise casque) et à mon enceinte Sony ou mon casque Bose en Bluetooth (photo 1 et 2) et là c'est le top. Merci, je recommande le vendeur qui a été très précis pour l'acheminement et les étapes de livraison.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Très bien, très agréable ! Il faut mettre un petit ampli haut parleur à fil (il n'y a pas de Bluetooth) pour obtenir un bon son. C'est écrit en chinois mais on trouve la traduction facilement sur Google. Il y a une pédale et un sac de transport. Très bien conçu, et les charnières se rétractent en appuyant dessus pour ne pas gêner les mains en jouant. Très bon produit pour s'entraîner dans un petit espace. Je recommande le clavier. J'en ai commandé 2 autres pour offrir à mes amis pour le prix et la qualité, ce n'est pas chère. Tout le monde chez moi trouve le piano très sombre et joli, on y joue très facilement même si on me dit qu'il manque de profondeur aux touches (longueur, 1 cm plus long aurait été bien). Le son du clavier est pourri mais avec un ampli via le fil de la prise casque (ou avec un bon casque) c'est top. J'ai branché un transmetteur Bluetooth pour mon ampli Bluetooth Sony, le son est très bon. La charge se fait avec la prise d'un téléphone usb/micro-Usb, 2h pour le plein de batterie ensuite on a pu jouer environ 3h avant que le son décline, mais en branchant sur le secteur, on peut continuer de jouer. Il y a aussi un boite à rythme + d'autres translateur de clavier, métronome etc... C'est assez complet et assez pro tout de même. C'est + que la description de l'article. Je recommande le vendeur et le produit. Il ne manque que le Bluetooth et se sera tip top complet ! J'attends la version Bluetooth.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    nice product, thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    Egy szép kis billentyűzet. A hang rendben van. Nagyon könnyű és kompakt. Tökéletes választás lenne az úton, ha a kulcs mérete megegyezik az eredeti méretével. A billentyűk túl rövidek, ami a billentyűzetet használhatatlanná teszi egy igazi feladathoz. Meg kell szoknia a billentyűzetet, és el kell választania magát a normál zongorától, ami kockázatot jelent a nyaralásra való felkészülés során. A normális zongorán profin játszó gyerekek számára nem ajánlom a modellt. A Cseh Köztársaságból Németországba történő szállítás szuper gyors volt. Lássuk, hogy megy a visszatérés. Nem tűnik olyan könnyűnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    Elképesztően jó. Miután a folyamatos bosszúság egy tekercs zongora, ez egy új kísérlet egy hordozható alkatrész zongora gyakorlása. Nincs több dupla billentyűleütés, és minden hang lejátszásra kerül. Csak a hangminőség egy kicsit zsibbadt, de talán meg tudod javítani egy külső hangszóróval.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    Quite fast shipping from CZ warehouse. This is the only keyboard that it is really portable and 88 keys. So it is very good for practicing on a trip but only for that, not for professional use. I plan on using it for my trips. It is not touch sensitive but this is normal in this price range. One star less for a bad manual, only chinese and almost useless.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2021

    One of the white keys came detached but I was able to put it back quite easily. The sound is very artificial and the keys don't feel like the real thing BUT it is perfect for practicing anywhere you want (as long as you have the space to unfold it, of course). Very happy with the product and very excited to start playing. I found it expensive for all it offers though (the dollar<->real fluctuation didn't help either) however the reason I didn't give it 5 stars is that I believe that, with all the technology humans developed so far, it's definetly possible to make an unfoldable piano that feels closer to a real piano both sound and phisically wise.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Eredetileg Kínából rendeltem ezt a terméket tavaly. Két hét után feladtam, mert soha nem szállították le. (nem a hibáját, az USA-ba tartó fuvarozókat nehéz volt megtalálni a világjárvány alatt). Képzeld el a meglepetés, amikor később találtam ugyanazt az iten ELADÓ és elérhető az én helyi (USA) raktárban. A rendelés után egy héten belül megkaptam. Szép kis billentyűzet. Nagyon könnyű és hordozható. Elég jól reagál az ujj érintésre, és hatalmas választékát kínálja a hangok (jól, talán hangok!). Megéri az árat, és nagyszerű az utazáshoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    The item I received is damaged somewhere the key is glitching for two sounds instead of one sound. After being refunded with a new one, the glitching seemed greatly reduced, at least there is no tow sound in one key... Playing for a few hours and found at least it managed to play a song completely. The pressing key unable to adjust volume big or small as it sounds sensitivity device. Basically its a toy or feel like a tablet touchscreen feeling. Overall great! Very suitable for the traveller and a gift for a baby kids learner. :D

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Überraschend gut für den Preis. Natürlich ist der Klang nicht so toll und die Tasten reagieren nicht merklich auf unterschiedlich starken Anschlag, aber etwas anderes habe ich auch nicht erwartet. Tasten haben einen guten Druckpunkt und auch die Anzahl der gedrückten Tasten scheint nicht limitiert zu sein.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 162
    • Ft46 317
    • Ft27 970
    • Ft12 803
    • Ft7 868
    • Ft6 052
    • Ft59 095
    • Ft24 822
    • Ft24 474
    • Ft11 186