Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (37)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(37)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/02/2021

    Very good product!! This is the fourth day I use it, and I am satisfied! Battery life is sure up to 2.5 hours (this is the time that I used it)! It is strong (it can cut diameter 2-2.5cm but this tree has hardwood)! It responds quickly to pressing of the trigger! What remains is how long it will last and how durable it will be! NEGATIVE: I noticed a slight wear to the blade (you can see the picture only 4 days work)! Somebody who is responsible for the Bangood services, it is nessecary to inform us about spare blades(send a link that we can order a pair of baldes shears)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Jó termék és jól működik. Szőlőnyegek vágásához használtam, és nem volt gondom. Az elemek nem túl jók, de meg tudom javítani. Némi használat után a be-ki gomb beragadt, de egy idő után már megjavította magát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    πολύ καλή ποιότητα και ότι καλύτερο για τα χρήματα που δίνεις

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    köszönöm nagyon jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    it came quick its nice and working good not something spectacular but acceptable i hope it last for few years

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    A fizetett összegért végzik a munkájukat! Őszintén elégedett, olvasható és kezelhető. Azt ajánlom!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    VERY GOOD PRODUCT

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Kiváló termék! Pontosan, ahogy meghirdették! Megpróbáltam, és tökéletesen működik, nincs probléma akár 30mm olajfa kis ágak és erőfeszítés nélkül egyáltalán. Miután 5 fák és kb fél óra munka, nem mutatta jeleit kopás vagy akkumulátor feszültségesés, így biztos, hogy tökéletes az alacsony hangerő munka (Bár szakmai használatra is működhetne, de tapasztalatom alapján nem mondhatom el)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    is ok

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 921
    • Ft8 813
    • Ft10 619
    • Ft25 682
    • Ft20 699
    • Ft7 299
    • Ft3 064
    • Ft4 312
    • Ft3 834
    • Ft5 364
    • Ft11 498
    • Ft9 623
    • Ft9 580
    • Ft2 679
    • Ft4 979
    • Ft3 445
    • Ft5 444
    • Ft7 279