Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (143)
  • Kép (45)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(143)
    • 5 Csillag(131)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/01/2021

    S.A. Hello, ez az eredeti OEM a 9inc wolkswagen csoport, de a figyelmet barátok nem canbus így autó információ és a rendszer rész kábel doboz futó kormánykerék nem tartalmazza a tanácsomat vásárolni ennek megfelelően. Vettem kettőt 600 TL-ért múlt hónapban, mielőtt visszahozták a vámról. Visszament a dupla-Bangjóhoz, és visszaküldte. De jött vissza legalább 3 helyett 2 ;)))) kaptam egy ingyen iimi eeuehu adó visszatérítést most a jelenlegi ár 900tl. Normális esetben a magnó ugyanaz a canbus 2000tl, féláron itt, nem csak a canbus, ami szintén AliExpres-ből származik 12-13 dollárért, ami azt jelenti, hogy 100tl, akkor a megfelelőt a jármű. Köszönöm. Igen, bébi ;)

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Nagyon gyorsan megkaptam a rádiómat, köszönöm. Nagy termék valóban és szép az én kötőjel azonban a gombok nagyon gyenge. Ez illeszkedett a VW Scirocco 2012 olyan jól, azonban meg kellett vásárolni a canbus és az adapter dugó.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Help Please! the item has arrived. my car is Golf 6 model 2010 the adapter is not compatible with the one I received. Can someone please help me with the right adapter I need to buy? . see attached !

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Nagyon gyors szolgáltatás, Kapott a csomag Kínából Dél-Afrikába 11 nap, azt mondták, hogy várható, hogy 16 Feb, de megkapta 26 nappal korábban....kiváló szolgáltatás

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Tökéletes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    bestseller products very good 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Az összes kábellel és GPS-szel jött. Úgy tűnik, tökéletes. Csak fel kell szerelnünk.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    everything is working good on jetta 2011, harness was not for my car so I have to buy one to make it work

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    Jó;)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    but there's is another adapter it doesn't come with it. i don't know why.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft28 411
    • Ft23 044
    • Ft29 989
    • Ft42 618
    • Ft28 411
    • Ft14 204
    • Ft21 876
    • Ft15 782
    • Ft76 936
    • Ft45 942
    • Ft5 102
    • Ft50 511
    • Ft50 511
    • Ft21 876
    • Ft15 782
    • Ft47 669
    • Ft63 139
    • Ft68 914