Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (72)
  • Kép (18)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(72)
    • 5 Csillag(65)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/01/2021

    La Caja llegó muy aplastada pero el coche sin desperfectos. Muy buena potencia y velocidad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2021

    Jó, de én inkább a 4x4-eseket szeretem, és az aksijuk elég fura. Látogasson el a csatornámra. Új RC világ

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2018

    I got it yesterday and look good and the packaging is ok. Got cover small dents but fits nice.Everything intact got extra pin and gear and adptr Yeah very nice i ddnt expct that. 10 days dlvery. Good for the price. I also recmmnd this for those who know how to use rc cars because its too risky. I need to observe it frst mybe parts will get easly be broken. I think it runs what it says. Very nice!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2019

    super. i.loved this car. totally awsom. its speed is good. as i expected. overall its stability in mud road is awsom. i like this car so much. thanks Banggood....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • MSJVIP5
    BR
    19/05/2018

    Fantástico boa qualidade não deixa nada a dever de outras boas marcas me impressionou o tamanho pensei q era menor muito bom produto estou satisfeito

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2020

    Mi diverte molto ma consiglio di acquistare un secondo pacco batterie perché dura 15 min il divertimento. Mi piace molto l'idea di avere decine di ricambi. Ci si diverte con l'uso ma anche con le modifiche e la manutenzione.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2018

    gostei muito excelente produto meu filho adorou porque era o presente de aniversário dele então ele gostou muito. .....

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2019

    ótimo tudo certo

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2019

    gostei muito do produto é de otima qualidade recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2017

    un interesante truggy, muy rápido y de buena construcción para el precio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27 215
    • Ft30 282
    • Ft31 998
    • Ft38 501
    • Ft31 862
    • Ft31 198
    • Ft13 798
    • Ft31 212
    • Ft18 917
    • Ft13 274
    • Ft3 382
    • Ft27 879
    • Ft42 551
    • Ft33 522
    • Ft30 156
    • Ft23 564
    • Ft48 459
    • Ft10 950