Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (38)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(38)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/08/2021

    Volt egy sötét terület mögött és az oldalán, ha az autóm hátrálás közben. Ezek a kis LED-es lámpák egyszerűen telepíthetőek és diszkrétek. Ráadásul elég fényesek ahhoz, hogy könnyen megvilágítsák a sötét területeket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2020

    Nem kapom meg a csomagomat, amikor megkapom a csomagom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2019

    works!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2021

    A második sorozatom. Króm koponyákban használom motorhoz. Elképesztően hatékony és remekül működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2016

    При заказе не обратил внимание на размеры и был неприятно удивлен мелкостью посылки, но поменял мнение после включения. Светят очень ярко, устанавливаются легко, закажу еще!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2016

    I only tested for couple mins on my work bench.... I ordered 6 pairs.... at the start of opening the package on bench testing first pair checked out good... then one of the next pair didn't work then the next pair both didn't work and same with the next...I realized it's a pretty tough design to mess up and it's just a led direct nothing complicated....then I thought what are the chances...so I reversed the connection to pos to black and neg black to red pos...what do ya know every light that didn't work turned on just fine :) so if anyone gets these and one or more don't work just switch wire around to rule that out...to bad but not to big of a deal...hope to use them long term soon...I'll repost then

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2016

    De dos pedidos uno tiene los colores del cableado invertidos, uno viene correcto con el + Rojo y el - Negro, pero el otro el + Negro y el - Rojo, por suerte parece tener protección de polaridad y no se ha quemado al cablearlo correctamente. De los 9W de la descripción no me salen las cuentas. A 12.1V el consumo es de 64,7mA uno y 65,8mA el otro (unos 0,78W).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2017

    I have put these to use and are being used as work station lighting. They work very well for this and i am very happy with the outcome of them. Agood product and i have ordered 2 more sets

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2019

    Very neat and small lighting units. Current drain is surprisingly small. Light output appears to be useful. I doubt they would be very effective for road/car use though.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2016

    Приятно удивила яркость свечения при небольшом размере. Заказ повторил и, вероятно, закажу еще не раз - область применения не ограничена.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$8.79
    • US$11.54
    • US$6.92
    • US$10.38
    • US$27.99
    • US$6.89
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$19.62
    • US$11.54
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$22.99
    • US$24.22
    • US$10.38
    • US$69.99