Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (3)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(40)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/10/2021

    Cikket kapott, és úgy tűnik, minden működik, választottam az európai modellt. Nagyon tetszett ez a cikk ára, de amint az általam készített fotókból és a termék leírását kísérőkből is látható, nem igazán egyezik meg ezzel a cikkel, Amely látható a hiányában a hengeres szuppresszor szűrő jelenik meg, amely megjelenik, a mint az élő fotókon. Nem tudom, hogy lesz-e bármilyen hatása a megfelelő használatra. Minden más rendben.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2014

    Transformer to 12 volts with a standard 12 volt male plug in the uitput. input voltage can be anything between 100v-240v. The transformer is solidly built and is more compact than I had expected. At 3A/36 watts it is strong enough to power a single 5 meter LED strip (usually 24 watts). If you want to power more than one strip, you will need a larger transformer. The adapter is shipped with a single standard power plug for your region and NOT a whole assortment as the pictures in the description might lead you to think. the model shipped may vary slightly. The one I received is slightly different from the models depicted In any case a good item an worth buying

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2014

    Нормальный рабочий блок питания. Использовал для подключения сведодиодных лент (3 штуки) SKU088866 на освежение кухонной зоны. Взял с запасом по мощности, возможно добавлю еще одну ленту.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2014

    très bon produit pour les ruban led de couleur ou blanche En acheté souvent. je le conseille

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2013

    This was the second Power Supply Adapter I ordered and they work very well, perfect for LED Strip and many other things.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2019

    Leider deutscher und nicht Schweizer Stecker. Sonsts alles top👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2019

    Parfait mais ne va pas avec Digoo DG-XME 4 8 12CH 1080P HDMI P2P Standalone. Ne convient pas pour l'alimenter il se branche mais c'est tout ! Heureusement j'en avait un autre, je les ai échangé et sa marche !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2015

    Bom aspecto. O led piloto acende quando em carga. Testei com o multimetro e realmente trabalha a 36W como anunciado. Veremos como se porta com o tempo...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2015

    Received my order in 8 days from China all the way to Europe. Nice deal looks good and looks the same as one of my power supplies thaf came with a laptop. Will be using it for LED STRIPS but the are on there way, so I am looking forward to light up my place i. an economical way....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$8.04
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$89.99
    • US$7.97
    • US$39.64
    • US$11.54
    • US$7.48
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$18.47
    • US$43.69
    • US$27.71
    • US$6.89
    • US$9.23