Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (106)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(106)
    • 5 Csillag(101)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/11/2020

    Nice power supply, I test it and works ok; the only exception is that the 110/220V switch is inside the case, so you need to insert a screwdriver throw a case hole to reach it, and change to 110V, is needed off course.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    well, better than i expected. work great. just installed it abput a hour ago. I installed it on my bed so i hope it doesnt blow my leg down 😅

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Snel geleverd en super prijsje. Getest en met potmeter spanning op 13 volt gezet om stofzuiger waar ik de voeding voor ga gebruiken net even iets meer Power te geven.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2020

    parece boa, ainda não testei.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Jó öszeszerelés stabil a feszültség. Remélem a strapát is birja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Works ok, but feels like a cheap product and came with some dents

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2020

    Excelente producto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2020

    Buen producto, funciona muy bien pero venía un poco dañada la carcasa, en general es un producto funcional y el envío fue rápido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2020

    Nagyon elégedett a termék. A csatlakozón jelek vannak. Minden más Powe kínálat ilyen típusú, hogy vettem nem rendelkezik ez info.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 805
    • Ft17 083
    • Ft2 317
    • Ft3 643
    • Ft14 158
    • Ft14 314
    • Ft1 503
    • Ft3 974
    • Ft5 963
    • Ft2 106
    • Ft28 017
    • Ft21 087
    • Ft2 980
    • Ft7 228
    • Ft3 643
    • Ft2 106
    • Ft24 100
    • Ft12 037