Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (24)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(24)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/07/2019

    nise I'm happy with our purchase or delivery timing,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2019

    Perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/07/2018

    Tarda ya igual que la competencia y a un precio más caro. Antes merecía la pena pagar un poco más a cambio de ganar en rapidez de envío

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2018

    Arrived to day and fitted them both in the equipment. everything functioned as it suppose to do. No big deal in applying Big deal in price and quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2018

    Avevo scelto il sensore come da foto, mi è arrivato un sensore col galleggiante girato di 90°. Poco male, verrà adattato. Per il resto l'interruttore è conforme alle caratteristiche elettriche descritte.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2018

    ottimo, ne avevo già preso uno. Ora ho scoperto che si può usare come normalmente aperto o normalmente chiuso, semplicemente sfilando il galleggiante magnetico e rovesciandolo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2019

    Recebi, tudo ok, obrigo

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2018

    Tested with a very small and low-power appliance Working as expected update my review after using AC 220 V and one is not working out of three

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2020

    Szeretem a designt, amit egyetemesen lehet használni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 201
    • Ft4 741
    • Ft2 551
    • Ft3 648
    • Ft5 471
    • Ft3 648
    • Ft2 921
    • Ft765
    • Ft8 392
    • Ft8 392
    • Ft6 903
    • Ft1 821
    • Ft1 457
    • Ft1 457
    • Ft1 274
    • Ft1 814
    • Ft2 917
    • Ft9 448