Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (258)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(258)
    • 5 Csillag(251)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/06/2019

    Buena calidad. Ya sé que los hay más baratos en otras webs chinas pero siempre compro aquí y nunca me han defraudado. El regulador funciona perfecto, el filtro filtra y las roscas ajustan bien. Todo perfecto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2017

    Excellent quality of manufacture and finish ,easily fitted to my compressor using 1/4" bsp adapter instead of push on connector for air input side also not using the supplied fixing plate

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2021

    Jó minőségű. Légszűrő kő, nem hamis. jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2021

    Ahogy leírtuk, elégedett vagyok, azt ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2020

    Jó minőségűnek tűnik, most már csak össze kell raknom. Kár a nem európai szabványügyi boszorkányért, akit el kell majd dobnom. Mindent egybevetve elégedett vagyok a vásárlással

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2019

    produto de ótima qualidade demorou um pouco ,mas obrigado bangood .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2019

    produdo bem robusto ainda nao testei mas eu acho que tem boa qualidade

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2019

    Produit correct et complet comme dans l'annonce, produit destiné a un débit relativement faible

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2016

    This is my first experience in BANGGOOD I like it, the price is ok, fast delivery and well packed. I'm very satisfied:)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2016

    üzerindeki kırmızı bilezik çevirilerek montaj aparatı takılıyor.hava basınç ayarını yapmak için üst butonunu yukarıya çekerek çevirmek gerekiyor.fiyatına göre çok kaliteli ürün.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$61.59
    • US$45.99
    • US$54.99
    • US$69.99
    • US$69.92
    • US$54.99
    • US$58.99
    • US$91.99
    • US$45.19
    • US$7.99
    • US$124.99
    • US$200.99
    • US$195.18
    • US$188.69
    • US$7.99
    • US$139.74
    • US$159.84
    • US$33.99