Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (254)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(254)
    • 5 Csillag(247)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/11/2021

    Jó minőségű. Légszűrő kő, nem hamis. jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2022

    Csomag érkezett, jó termék, azt ajánlom Köszönöm, Bummjó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2019

    Buena calidad. Ya sé que los hay más baratos en otras webs chinas pero siempre compro aquí y nunca me han defraudado. El regulador funciona perfecto, el filtro filtra y las roscas ajustan bien. Todo perfecto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2017

    Excellent quality of manufacture and finish ,easily fitted to my compressor using 1/4" bsp adapter instead of push on connector for air input side also not using the supplied fixing plate

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2020

    Jó minőségűnek tűnik, most már csak össze kell raknom. Kár a nem európai szabványügyi boszorkányért, akit el kell majd dobnom. Mindent egybevetve elégedett vagyok a vásárlással

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2019

    el producto esta muy bueno pero me llegó fallado. en unos de sus laterales le falta la rosca hembra. es como tener un rompecabezas de 10 piezas y que te falten 4 nunca lo vas a poder armar

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2016

    üzerindeki kırmızı bilezik çevirilerek montaj aparatı takılıyor.hava basınç ayarını yapmak için üst butonunu yukarıya çekerek çevirmek gerekiyor.fiyatına göre çok kaliteli ürün.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2016

    Ho ricevuto il prodotto e devo dire che tutto sommato per il prezzo di acquisto è consigliabile! molto pratico svolge egregiamente le sue funzioni, riesce a trattenere le particelle di condensa che si creano nella bombola dell'aria. Ho dovuto sostituire gli attacchi perchè quelli in dotazione erano più grandi. Lo consiglio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2016

    This is my first experience in BANGGOOD I like it, the price is ok, fast delivery and well packed. I'm very satisfied:)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2019

    produto de ótima qualidade demorou um pouco ,mas obrigado bangood .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$14.90
    • US$19.99
    • US$20.78
    • US$41.57
    • US$25.99
    • US$20.78
    • US$7.51
    • US$29.99
    • US$9.19
    • US$10.34
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$47.99
    • US$15.94
    • US$14.29
    • US$21.93
    • US$17.31
    • US$20.99