Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (333)
  • Kép (70)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(333)
    • 5 Csillag(296)
    • 4 Csillag(34)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/11/2020

    Ordered to Romania from CZ and arrived in one week. Looks and feels great. I ordered with Cherry brown switches, It's not a silent keyboard, I'll add extra lube for a better sound. Overall it worth all the money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Csak 9 napba telt, hogy megérkezzünk Indonéziába, sokkal hamarabb, mint a várt idő. Ez az első mechanikus billentyűzetem, és nagyon elégedett vagyok a minőséggel.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    After my Ducky One Mini died to a broken USB-C chassis, I went on the hunt for a new 60% keyboard to fullfill my tiny-keyboard needs ;) After reading reviews and being under the wrongful assumption that AKKO keyboards were only available on drop.com, I was very surprised to see that BangGood offers the AKKO 3068 for a reasonable price. The standard Cherry MX switches and the bluetooth connectivity were a big selling point for me and placed an order. Shipping times were very good, I order from the CZ warehouse to The Netherlands and the keyboard shipped in 6 working days. The manual wasn't available in the box for me, but I learned to key combinations for bluetooth pairing after a quick search online. (Fn-Tab to enable BT, Fn-(e/r/t) to select one of the 3 profiles). Bluetooth works great, and the keyboard goes standby if the device goes standby to save battery. So far I've used the keyboard on 3 devices, Linux and Windows, and it pairs wonderfully easy. Build quality is sturdy and the weight of the keyboard is just right. It comes with no backlighting, but that's not dealbreaking for me. The included keycaps are white with gray accents and give off a nice retro feel. I was planning to put different keycaps on, but they quality of the stock ones is so high that I kept them on. The keyboard ships with a set of extra Enter, Backspace, arrow keys and a spacebar in purple and blue. The model I purchased with Cherry MX Reds has a nice sound to it. All in all I'm very satisfied with the keyboard and can definitely recommend it to everyone who wants a nice 65% keyboard without breaking the bank.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2020

    Szeretem a billentyűzetet, de hiba volt a csomagolásban, és végül két jobb nyilat kaptam egy jobb és egy bal nyíl helyett. Kicsit nehéz volt a Bluetoth-ot működésbe hozni, mivel nincs információ a felhasználói kézikönyvben, és a végén Reddit-ben kellett keresnem. Leírom az alábbiakban 1- Először állítsa be a kapcsolót a billentyűzet alján a On (vagy NO attól függően, hogy a gyártó elcseszte a betűket). 2- Váltsa át a billentyűzetet az Fn lap lenyomásával, amíg villogni nem kezd a Függelék gomb alatt. 3- Ezután tartsa lenyomva az Fn E-t (vagy R-t vagy T-t)*. Néhány másodperc múlva a billentyűzetnek felfedezhetőnek kell lennie. * Akár 3 készüléket is párosíthat: E egy eszközön, és 2 másik készüléket az R és T-n.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    Összességében ez sokkal jobb, mint amire számítottam. A stabilizátorok előre bekenve voltak, ez meglepő volt. Ezért a hosszabb kulcsok észrevehetően meglehetősen, mint a többi kulcs. Piros lineáris kapcsolókkal vettem, és egy ideig kattogók használata után azt mondhatom, hogy kissé csökkentik a gépelési sebességet, ami szép. Én is szeretem a kulcsokat. A gépelésben nagyszerűen teljesít, nem tudom, hogy van ez, ha a játék. Csak két hátránya van: 1. Van egy kis ping. Nem észrevehető, hogy sokat gépel, vagy a billentyűzet használatakor, de ha odafigyelsz, tisztán hallhatod. Ahogy a :3ildcat videóján láttam, ezt a problémát meg lehet oldani néhány mod-tal. 2. A billentyűzet jobb és bal felső részén két fehér LED található. Világítanak, amikor csatlakoztatja az USB-c kábelt. Bárcsak ne léteznének. Van még egy LED a sapkák zár, bár van értelme, ezért nem panaszkodom, hogy az egyik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    after 2 weeks it arrived in France Paris . I love this keyboard, it s small compact and built quality is super 👌. it s works very fine , no ghosting, still don t know the battery life , but I can change it after all at this price is super nice . Bltw, anyone knows what battery comes inside?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    Shipping was fast from the UK. Product feels great quality, No flimsy Plastic. Keys feel pre-lubed and whole keyboard has a great feel to it. Excited to start using!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    El envió fue muy rápido, solamente 13 días para llegar a Chile. El material de los keycaps es excelente y los switch cherry red una maravilla. Muy conforme con la compra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Nagyon jó érzés a membránról átváltani, de az űrkulcs kicserélése egy kicsit ideges lehet, de ez csak a tökszedés. általános szeretet a testreszabhatóság és érzés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Kiváló minőségű billentyűzet és a vezeték nélküli mód jobban működik, mint vártam, nincs bemeneti késleltetés egyáltalán. gyönyörű keres billentyűzet és csodálatos gépelni. nincs probléma egyáltalán

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft41,400
    • Ft38,254
    • Ft27,486
    • Ft35,292
    • Ft18,508
    • Ft40,043
    • Ft17,644
    • Ft40,105
    • Ft30,541
    • Ft21,038
    • Ft44,115
    • Ft15,114
    • Ft12,554
    • Ft8,636
    • Ft17,644
    • Ft11,104
    • Ft17,274
    • Ft19,002