Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (122)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(122)
    • 5 Csillag(113)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/12/2020

    Keyboard is awesome. Exactly like what I watched in reviews nothing more nothing less. Perfect condition nothing broke. Only disappointment is I got a regular keycap puller instead of the cat paw puller that reviewers had so not that big of a deal. Extra keys look really good as well. The shipment took 7 days so its really fast considering it came from china.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Szerettem ezt a billentyűzetet, mert jó érzés az érintés, láthatjuk, hogy erős, nehéz, hogy kicsi, és a kapcsolók dicsőség. Az én esetemben azért kaptam meg, mert egy MX Blue-ból származom, ami nem győzött meg. Az érintés elsőre nehéz, de ugyanakkor elmúlik. Az MX Browns annak ellenére, hogy a billentyűzet közösségben nagyon utáltam, szerettem az érzést és a hangot, mivel nem tűnik olyan játéknak, mint az MX Blue. A gomb aktiválásához nagyobb nyomás szükséges, mint a kék, és csendesebbek. A stabilizátorok, amelyek jönnek nagyon jól sikerült, mivel nem táncol a kulcs Cserélhető kulcsokkal és nyomógombbal, hogy könnyebben távolítsa el őket, az extra kulcsok, hogy jön ad egy kis javulást a billentyűzet. Az egyetlen probléma számomra a nyilak, mert túl közel vannak egymáshoz, és véletlenül megnyomod a nyilat, amit nem akartál. Azt is szem előtt kell tartani, hogy amikor élek Spanyolországban, és kell használni a spanyol elrendezés nehéz számomra, hogy megtanulják az új elrendezés, bár biztos vagyok benne, hogy megszokja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Nagyon jó minőségű, nagyon szerettem őket, azt akartam, hogy a piros kapcsolók, de nem, megrendeltem őket kék és egyáltalán nem bosszantó, a kulcsok szépek és ellentétben néhány értékelés láttam, használhatja a kulcsokat F1 F12 és kezelni a hangerőt a PC, szép és teljes:)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Csodálatos termékminőség, a csomag egy kicsit sérült volt, de a tartalom teljesen rendben volt, a tervezett módon működik, és a vártnál korábban érkezett. Lenyűgöző billentyűzet minőség, nagyon jól sikerült, kissé megsérült a csomag, amikor megérkeztem, de a belső és a termék teljesen ép volt, 100% ajánlott, korábban érkezett, mint vártuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    + Am very happy so far with the purchase. It arrived quickly and except the usual hits on the packaging there was no damage on its arrival. - All keys work as expected but I had issues deciphering what the Fn-Button combos do because the manual is entirely in Chinese but that's fine to me. + The package contains more things than just the keyboard btw: It also arrived with a keycap-removal-tool, a quite long usb-a2usb-c cable, 10+1 additional keycaps aaand a plastic cover to avoid dust falling on the keyboard 🙂 - On powering the board there are two LEDs lighting up and one is below the TAB-key and the other next to the BACKSPACE-key and it blinds you a little. I pasted a little peace of paper over it by removing caps but if you can't be bothered: The LED does turn off once the keyboard is charged up. + So far had no issues connecting via BL to devices even across the room (~5m) so that's good too. - The brown switches I chose sound very nice and the feeling upon pressing is comfortable but it takes some time to get used to the keyboards height. It is roughly double the height of using a keyboard on a laptop. = Definitely worth the money for a mechanical keyboard with this cute style. You do get a quality product here 👍 ( now I just got to see how long it'll last ^^ )

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Great keyboard. Sadly both lights do not turn off which is pretty annoying and make the key on the left not look the right color. For that imma give it a 4 star

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    This pc is a dream come true! I love the sound it makes and it's extremely compact. But what really brings it home is it's design and aesthetic. I couldn't be more happy with my buy! In case someone from Portugal is reading this, I ordered it from Spain on a Saturday, it arrived on a tuesday. Extremely happy! Thank you so much for the incredible service!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    черри новая ревизия,без песка, стабы смазаны,черри полобные.короче шикарно 5 звезд советую

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    I really like worth the money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    very good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft23 914
    • Ft16 648
    • Ft17 647
    • Ft37 537
    • Ft24 216
    • Ft44 621
    • Ft25 972
    • Ft32 633
    • Ft17 647
    • Ft16 951
    • Ft34 631
    • Ft17 314
    • Ft34 116
    • Ft27 244
    • Ft30 271
    • Ft11 320
    • Ft16 951
    • Ft2 449