Vásárlói vélemények

4.86 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (37)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(37)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/07/2021

    Szóval. Mit tudok mondani erről a billentyűzet : Ez az első mechanikus billentyűzet, akartam egy vezeték nélküli, így ez egy jó bumm a bak, nem igazán érdekelt RGB ( jön csak fehér fények ) Megvette a sárga Gateron kapcsolók ( Munkára használom, sokat gépelek. nagyon puha és csendes a mechanikus billentyűzet. Az egyetlen „rossz dolog" azt mondanám, hogy ez a billentyűzet, hogy jó több makro funkcionalitás, több beépített makró és a lehetőséget, hogy testre néhány a kulcs, de semmi igazán divatos, így összességében, nem rossz vásárlás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    Eddig nagyon lenyűgözött. kellemes megérinteni és gépelni gombok és nem fényes. Könnyű és stabil a kapcsolat. hátsó lámpa néz ki egy kicsit furcsa, mivel a kulcsok szilárd, de ez nem a munkáját alacsony fényviszonyok. sima kapcsolók. Az extra színes kulcssapkák remek ötlet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    So far so good. Well packaged with lot of accessories including pink and blue highlight keycaps. Came within 3 weeks of ordering (CN->AUS} Very happy. Worth the full price, yet I would wait for a discount if you're not in a hurry to purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2019

    Solid construction, compact size without sacrificing dedicated keys like arrow keys and home/end/pgup/pgdn. The included keycaps and overall quality of the plastic used in the body are very good, also very nice looking mechanical keyboard! Typing on this keyboard is a joy (I got Cherry MX Brown switches) and it's pretty quiet compared to other mechanical keyboards that I had the change to test. I didn't give it 5 stars for the appearance because of the lack of backlight illumination but that's just my personal taste, IMO Akko could have included it for people like me, folks that don't like backlight illumination or RGB can just turn it off, right?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2021

    IT: jó belépő szintű billentyűzet néhány hibák, hogy nem teszi a legjobb vétel.Azt hiszem, ez a legjobb választás, amit érinti a 75%-os olcsó. A billentyűzet szilárd, nyikorgó-mentes és hajlításmentes, és az alváz természetesen polimerből készült. A kulcsok festék al pbt, amelyek nem rossz, de figyelembe véve, hogy az akko neon találunk dupla felvételek, jó lett volna, hogy ezeket a terméket (nyilvánvalóan a vásárlás időpontjában tudtam, De ez valami, amit nem tudom elkerülni írás egy felülvizsgálat). A szúrások nem rosszak, de határozottan nem jó stabilizátorok: még mindig kevesebb zajt okoznak, mint a legtöbb olcsó billentyűzet, és esetleg a kenésük jó eredmény lenne. Kár, hogy a billentyűzet nem melegswapable. Ugyanez vonatkozik a kapuron sárga, amit szívesebben távolítottam volna el, hogy megkenjem őket.A Bluetoth nagyon jól működik, bár nem játszanék, míg a kábel egy normál c-től A-ig, műanyag bevonattal és márkás akko-val. A legendák pontosabb szemle során homályos hajszálak tűnnek fel a széleken, de ez egy észrevehetetlen részlet. Ha aktiválva van, a fény áthalad a kupakokon, amit szeretek, de semmi kétség a minőségben. A szóköz állomány kissé ferde (kevesebb, mint 1 fok talán), és bár ez nem befolyásolja az írás, ez különösen bosszant, hogy tudom, hogy a tér kissé ferde (Nem cseréltem ki egyetlen gombot sem színesekre, így nem tudom, hogy a probléma a többiben is jelen van-e) EN: jó 75%-os belépési szint MKB kisebb problémákkal Előnyök: - 75%-os elrendezés - Erős, nem hajlít és nem nyom tisztességesen - A tőzsdekapcsolók és szúrások nem rosszak - A kék fog jó - Átfogó félelmetes gépelési tapasztalat Hátrányok: - Festék sub PBT (ezen az áron, dupla lövés lett volna jobb) - Nem hotswapable (nem lehet kenni / cserélni kapcsolók / szúrás) - Stock szóköz kissé (<1° valószínűleg) ferde

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    As my first mechanical keyboard, I feel very satisfied. Although I think that linear switches may not be for me. Tried creating a macro for macOS, but is not possible from the keyboard. To switch ALT with the WIN key for macOS you need to change it in System Preferences > Keyboard > Modified Keys and select AKKO Keyboard. Delivered in 7 days from CZ to RO.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    great keyboard, it was delivered faster than i imagined. The box is in a very good condition, doesnt even look like i bought that from China, looks like i took that directly from the stock. The only thing that made me sad is the fact that i didnt find the software on the website, but it perfectly works .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    The keyboard came with fitment issue (one clamp was pushed outside the case which made plastic deform) but after watching how to safely disassemble the keyboard and assembling it again it works and looks good as new and it looks and feels really good. Would give 5 stars if not for a heart attack that I've got broken keyboard after unboxing.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Ez az első mechanikus billentyűzetem közel két évtized óta! Szerettem volna valami megfizethető és stabil több eszköz, és ez nagyjából ott! Vettem ezt a billentyűzetet rózsaszín kapcsolókkal, és eddig nem kattintva arra a pontra, ahol észrevehető más emberek számára. De úgy érzem, hogy tarthat nekem egy pár évig, és tapasztalat, hogy egy tisztességes billentyűzet úgy érzi, és úgy hangzik, mint, és lehetővé teszi az emberek, hogy kiigazításokat, hogy finomhangolása a billentyűzet belsőleg is. A „csendes" a nevében a színek a billentyűk, és nem a hang a billentyűzet, ne figyelmeztetni! A panaszom azonban az, hogy ennek az izének a fényei vannak. Túl sokat véreznek a kulcstartókon, hogy lekapcsoljam a villanyt, nem számít, milyen király a funkció. Egy megfizethető mechanikus billentyűzet, amely nagyon könnyű az új commerek megtapasztalni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2020

    Great keyboard, the only downside it's not backlit but for the price we have quality keycaps, great layout, and cherry switches. I lubbed the stabilizers to get better sound of it but without lubbing it's not bad. Getting the keyboard opened is a bit hard and could damage the case so I don't recommend on that.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16,349
    • Ft17,274
    • Ft24,987
    • Ft16,349
    • Ft19,002
    • Ft19,125
    • Ft21,717
    • Ft16,349
    • Ft8,636
    • Ft7,463