Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (95)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(95)
    • 5 Csillag(87)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/04/2021

    Ha korábban érkezem, tesztelem, hogy jól van-e. Köszönöm, lányok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Elképesztő, mire képes a 8x8 képpont. Nem csak egy nagy szerkentyű a kísérletezők, de hasznos hőhibák az elektronikus berendezések. Csináltam egy videót és egy részletes áttekintést www.AReResearch.net

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    Úgy működik, ahogy vártuk. Összehasonlítása hőmérséklet infravörös hőmérő volt OK különbségek körül -1 fok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Good little thermal camera

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Nagyon hasznos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2019

    Die Wärmebildkamera ist eine kleine Platine, welche sich über den USB-Anschluss an einer Powerbank betreiben lässt. Die Lieferung beinhaltet nur die Platine ohne Anleitung oder Kabel. Die Bildreaktion kann man als recht langsam bezeichnen, da ich aber keine Vergleichsmöglichkeiten habe, nehme ich das mal als normal an. Ansonsten funktioniert sie recht gut, auch die Bedienung ist sehr einfach uns selbsterklärend. Zur Einstellung den mittleren Knopf drücken und anschließend mit den anderen beiden den gewünschten Temperaturbereich einstellen. Bislang hab ich sie nur auf kleine Distanzen getestet. Soll ja bis 7m funktionieren...

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2020

    Jó kis alap hőkamera, de nem a munka! Teszteltem a fűtés a csavarhúzó, és az eredmény 👍 jó rövidzárlat keresések!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2020

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2019

    Measured temperature highly depends on the surface's reflectivity. Ral temperature approx 5 Centigrades, surface metalic lack on steel sheet (car dors, parker more than 3 hours, long enough to balance temperature). Note: Glitches on the foto are caused by original covering sheet, LCD itself is OK.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 348
    • Ft19 268
    • Ft42 820
    • Ft5 867
    • Ft4 323
    • Ft10 344
    • Ft7 103
    • Ft14 627
    • Ft15 276
    • Ft3 921
    • Ft4 323
    • Ft3 087
    • Ft7 489
    • Ft6 547
    • Ft8 203
    • Ft4 014
    • Ft3 921
    • Ft7 134