Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (142)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(142)
    • 5 Csillag(135)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/07/2021

    a konzol megérkezett 4 nap szuper szállítás érkezéskor a konzolt a dobozban két használati útmutató belsejében egy c típusú kábelt a töltéshez, és a készüléket már a kártya sd belső memória (tartalmaz már játékok) a konzol és kiváló kivitelezés egy tok teljesen alumínium, a visszajelzést a kulcsok és a nagy, valamint az akkumulátor élettartama lehetővé teszi, hogy játsszon több órát az operációs rendszer nagyon intuitív és könnyen használható ha keres egy emanátor konzol újraélni a jó idők ez az Ön számára

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    Már szeretem ezt a konzolt. Nagyon jó minőségű építés, nagy feldolgozási teljesítmény, amely látható a PSX játékok. Azt hiszem, hogy az összeg, amit kaptam, valódi ár-érték arány. Nagyon könnyen telepíthető játékok, sok útmutatók online és rengeteg webhelyek, amelyek ingyenesen tárolják a .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2020

    Really happy with this device. The build quality is outstanding, the screen is excellent and the unit has some heft to it. Everything works well, although I'd recommend messing around with each emulator's settings to get games to look and run optimally. Controls are well placed although playing dual analog does get uncomfortable pretty fast for anyone with regular/large hands. Still really impressed with it. I'm finally fulfilling my childhood dreams of playing all my old ps1 favourites on the go.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    What a great little thing! Worked out of the box, but geeks would appreciate how you can tweak it to be even better. It runs Linux (OpenDingux) and I'm looking forward to developing for it and further settling in. If you connect it via USB to your machine, it networks, you can SSH into it! It feels great in your hands (mine aren't small) and the games I tested worked well. Fits well in my pocket, too. I only wish transatlantic flights were a thing again 😢😷. Check out the rg350 Reddit, there are good guides there.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    Hosszú várakozás után (A megrendelést 2020.12.30-án adták le, és 21/03/20-án kaptam meg a csomagot. A csomag eredetileg „beragadt" Luxemburgban volt, de visszaadta nekem (15 nap alatt érkezett!). A „Bangjó" mindig megbízható!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    É até pesadinho, mas tem ótima qualidade! A tela é muito boa, muito nítida e os jogos rodam muito bem nele. Recomendo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Gyors szállítás Törökországba. Kösz, szuperjó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    retro játék, játékterem, SNES, Megameghajtó, GBA... Tökéletes 2D-s játékokhoz. látta a hatalom a RG 350M nem akar játszani több friss (Dreamcast, N64...)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    Can't wait to play. It's charging 😄

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen csodálatos lesz. Alig várom, hogy kipróbáljuk ezt teljesen, de az első teszt futások csodálatosak voltak!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 277
    • Ft33 625
    • Ft23 842
    • Ft6 417
    • Ft19 256
    • Ft22 191
    • Ft19 501
    • Ft7 945
    • Ft5 377
    • Ft4 277
    • Ft27 510
    • Ft36 376
    • Ft29 956
    • Ft22 965
    • Ft39 739
    • Ft9 474
    • Ft10 697
    • Ft1 831