Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (104)
  • Kép (28)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(104)
    • 5 Csillag(91)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/02/2021

    Arrived in ONE WEEK in perfect condition. I'm brand new to emulators and this one is perfect for beginners. It comes preloaded with hundreds and hundreds of POPULAR games. 💥Also, in the settings you can adjust screen color/background so its formatted to play and look like all the original games.💥(If I easily figured it out anyone can. It doesn't take "coding" to adjust the settings either.) Well over 10 Pokemon, 5 Zeldas, Mortal Combats, all the Mario Worlds, Final Fantasies, Mega Mans, and a mega ton more. 🔥🔥🔥🔥❤❤❤. SPECIAL NOTE: I've yet to find duplicate games.🙏 Thanks Banggood for another great product and service.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2021

    Ez a második eszköz, amit megveszek. Az első hibás volt. Ráragadt a logó képernyőjére. Miután egy nagy élményt, hogy ezt küldik nekem. Ez tökéletes. Jó színek, sok játék. Emlékszem a gyerekkoromra ezekkel a játékokkal. tökéletes és gyermekek és felnőttek számára. retro játékokkal tölteni az időt. az ár és a különböző játékok kínált ez tökéletes. egyben egy okos ötlet, mint egy barát ajándéka. Nagyon boldog lesz vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    O produto veio com um parafuso frouxo,acredito que seja pelo entregador que jogou minha encomenda pelo muro sem nenhum aviso . A entrega não foi boa , porém foi ágil . O produto (depois de aparafusado) funciona muito bem , boa qualidade , fora a entrega não tenho do que reclamar.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Nagy költség haszon, hűvös méret, megérkezett gyors és tökéletes állapotban, nagy képernyő... Végre megtaláltam a felsőt, da, hogy bolond egy kicsit a PS1-ben, de könnyű játékok...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    A Flip-en kívül egy kicsit „puha" (nem biztos, hogy ez átlagos vagy szerencsés) Nem kell panaszkodni vettem tudva, hogy mit akartam, és már megváltoztatta a rom verzió 1,3 kerék a hűvös csak ps1, hogy nem teszteltem mto, mert ez nem is az én fókusz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Mi az a rövid idő, hogy szokott érkezni (körülbelül 12 nap) jól. A címpark figyelemre méltó, de kár, hogy a belső romákat nem lehet megváltoztatni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    This handheld absolutely blew me away. For the cheap price you wouldn’t expect it to be that well made. Obviously the materials aren’t anything special, but the buttons still feel nice. What really matters is what’s on the inside. This device can play anything from NES to PS1. 10/10 would recommend! Bought one for my girlfriend then ordered two more for my dad and I once I saw how cool it is!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Nagyon jó termék, felülmúlta az elvárásaimat!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    Nagyszerű kézi. Király játékok, csak a hangszórók lehetnek jobbak.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Ma kaptam meg a termékemet. A kéziszámítógép pontosan olyan reklámozott, és a szállítás elég gyors volt valójában. Köszönöm, Bummjó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft30 271
    • Ft27 244
    • Ft22 703
    • Ft39 354
    • Ft28 455
    • Ft40 867
    • Ft37 840
    • Ft33 299
    • Ft11 198
    • Ft6 639