Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (32)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(32)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/08/2021

    Nagyon praktikus eszköz. Ez egy olyan eszköz, amit minden technikusnak meg kell kapnia. Kettőt rendeltem ugyanazon a napon. A másik termék nem sokkal 9 nap után érkezett Kínába a nyaralás hazámban. Ezt a szállítmányt a holland raktárból küldték. Holland raktár működik nagyon lassan

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Jó termék. Viszont ami most érkezett annak nem működik az RMS ( érintés nélküli feszültségérzékelés ) funkciója.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Szuper termék. Gyors szállítás. Jó eladó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2021

    It will be clear that we are very pleased with this small, cheap meter. The one we tested performs better on most measuring functions than the specifications promise. The plastic housing is very robust and will not break or crack easily. But we only work at our lab table with two benchtop multimeters and do not need such a pen meter. However, we can imagine that this multimeter is a handy gadget for every service technician. However, due to the lack of a CAT rating, it is only allowed to be used in low-voltage installations according to the regulations. This is not to say that we are not confident that the device can be used safely in 230 V environments. But if something ever goes wrong, an insurance company can cause trouble about working with a CAT I device in a mains environment.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    A month ago I bought my first meter and we liked it so much that two weeks ago I ordered a second one. It was shipped today. The meter is convenient, accurately measures for an installation meter, and universal. I think that all installers in our company will want to have such a meter for themselves, especially since it is cheap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    Excellent instrument, the most practical I ever had. Intelligent with AUTO mode, that makes exactly what you need. Very practical, accurate and easily readable. I recommend it to anybody to have a portable and universal meter in your toolbox.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    mérése során a fázissor - ne csatlakoztassa a két vezetéket, a készülék megsérül. Akkor nem méri az ellenállást

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    Köszönöm. - Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2022

    nagyon szép termék és gyors szállítás 👌👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$30.99
    • US$24.99
    • US$15.99
    • US$46.14
    • US$23.99
    • US$49.65
    • US$31.99
    • US$37.99
    • US$43.88
    • US$21.93
    • US$26.55
    • US$27.71
    • US$32.33
    • US$83.99
    • US$42.99
    • US$28.99
    • US$26.55