Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (266)
  • Kép (29)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(266)
    • 5 Csillag(242)
    • 4 Csillag(20)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/09/2021

    gyors és pontos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2019

    Excellent multimeter works perfectly well and the price is worth it. Easy to use, display light works well, hold button work well. I really recommend this multimeter.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2019

    Gute Verarbeitung, stabile Ausführung. Der Praxistest kann erst morgen erfolgen, da das Gerät eine 9V-Blockbatterie benötigt und die nicht im Lieferumfang enthalten ist. Demnach muss ich die erst kaufen, bevor ich das Gerät vollständig testen kann! Hoffen wir also alle das Beste...xD

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2019

    Доставка 29 дней. Хорошая упаковка товара. Прибор выглядит довольно неплохо. Батарейки в комплекте нет. Рекомендую.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2019

    I tested it with only a 9v battery and it works. one thing though is that putting in new batteries is tough you have to put some force on the battery holder's positive terminal to get the battery to go in, also u will need a small screwdriver to open the back battery cover

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2020

    Nagyon jó multiméter Nagyon jó. Belső képek a készülékről Gratulálok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2019

    FANTASTICO,y por el precio!! envio rápido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2019

    god

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2020

    Megváltoztatja a színét, és a nómenklatúrát úgy néz ki, hogy könnyen törlik, de az ára rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2020

    Jól működik, kell egy kis kalibráció

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 519
    • Ft17 368
    • Ft9 082
    • Ft9 358
    • Ft32 118
    • Ft7 208
    • Ft4 159
    • Ft5 896
    • Ft7 568
    • Ft15 897
    • Ft3 782
    • Ft7 188
    • Ft7 188
    • Ft5 241
    • Ft10 551
    • Ft7 188
    • Ft7 863
    • Ft2 291