Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (106)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(106)
    • 5 Csillag(100)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/10/2020

    Nagyon szépnek és jónak tűnik. Még nem nyitottam ki, így nem kommentálhatom a teljesítményét. Karácsonyra lesz. 14 napos szállítás az Egyesült Királyságban!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    muito bom mais uma vez banggood surpreendeu excelente produto recomendo veio bem embalado, a caixa estava amaçada mas o produto veio 100%

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2019

    Bagr jsem vyzkoušel a zde je pár postřehů. - při jízdě zatáčí na jednu stranu -baterie je honě slabá ,stačí pár minut a je vybitá - hraje docela nahlas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • pfeVIP3
    BR
    16/03/2019

    bom brinquedo chegou prefeito sem nenhum problema a entrega foi rápida o vendedor está de parabéns

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2019

    Chegou tudo conforme a descrição, fantástico brinquedo, vendedor confiável super recomendo.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2018

    I am a teacher in a school which is for malformed students. I received my excavator today which i was bought for my students. it seems good quality but unfortunately its palette was broken off when i opened the box.. I will be gratefull if you send us a new palette for my students.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2020

    Excelente produto, qualidade e bom preço...!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2019

    It is a surprise for a very precise and realistic movement! There is also power, and it may take caterpillar when turning. During operation, the music also plays and has humor. It is good for the price and I like it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2019

    Muito bom, veio com um braço solto e uma mola no canto do isopor, mas foi só encaixar no devido lugar

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2019

    produit conforme a la description, je recommande. personnellement, ça va me servir de décoration dans mon atelier

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46 493
    • Ft8 542
    • Ft8 715
    • Ft42 042
    • Ft8 042
    • Ft22 518
    • Ft8 331
    • Ft24 698
    • Ft190 701
    • Ft6 224
    • Ft30 189
    • Ft5 029
    • Ft5 029
    • Ft5 255
    • Ft32 026
    • Ft46 543
    • Ft27 044
    • Ft100 637