Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (130)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(130)
    • 5 Csillag(118)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/11/2020

    Nem nagyon elégedett az Android 7.1. telepített operációs rendszerrel. YouTube nem tud frissíteni, mivel már nem kompatibilis ezzel a készülékkel...különben nagyszerű megtekintés... Ha valaki rögzítette a YouTube frissítés tudassa velem

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2020

    Kiváló projektor, lenyűgözi a minőséget és a fényerőt. Ez egyike azon keveseknek, amelyek 2Gb-t tartalmaznak a Ram-ból, ami garantálja a zökkenőmentes működést, még nagy fájlok esetén is. Több kapcsolat és elég nagyvonalú autonómia.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2019

    Excellent mini portable projector. Resolution is sufficient, brightness is good in darkness rooms, best projection distance is about 2m. DLNA playing is functionaly, with mini keyboard is very good controling. Only speaker is totally unuseless, but with Bluetooth speaker movies watching is great like in cinema. Perfect product for this price! Highly recommended!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    appena arrivato dopo molte molte molte peripezie... sembra di buona qualità ci sono molti accessori: treppiede, cavo hdmi, telo per conservare prodotto, telecomando. mancano pile per telecomando curioso di vedere qualità della proiezione effettiva

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    This thing is awesome 😎. it has so many possibilities i use it all the time. I would gladly sell it with my own name attached without any worry. very good quality texas instruments out did there selves. More then worth the money I spent on it. Also thanks much to the karna app for making it possible for us struggling people to have awesome things without having to break the bank all at once.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2019

    It seems good, but at the end the image is always "blury" and it's not a pleasure to watch a video. Nice for the first hour, after you think to buy a better product. I should like to resell it,

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Excelente producto, llegó antes de lo programado, recomiendo esta plataforma ampliamente, cumple en servicio y atención. Saludos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2020

    Nagyon szép. Munka tökéletes egyedül, és csatlakozzon a telefon.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2019

    Very small e nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2019

    lo uso per le serate da dj mixo i video musicali perfetto media professionalità qualità accettabile ottima batteria

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$249.99
    • US$199.99
    • US$19.79
    • US$19.99
    • US$48.39
    • US$27.71
    • US$98.99
    • US$154.99
    • US$9.23
    • US$196.99
    • US$92.99
    • US$265.99
    • US$209.99
    • US$265.99
    • US$159.99
    • US$155.99
    • US$105.59