Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • PH
    22/10/2020

    nagy tétel. minden működik

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2016

    Chegou bem e recomendo!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2019

    Thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Good afternoon I am not happy as there is no wiring diagram with the Speedometer. Please send me an wiring diagram asap. Thanx

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    ras

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Köszönöm, kedves

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2016

    Good product. the problem is in the connection . I can not figure out where it takes the signal to the fuel level . I hope you can help me . thank you.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2015

    Compteur bien arrivé mais emballage dans un mauvais état. Aucune explication pour les branchements, connections et il manque des pièces et l'aimant . Obligé d'aller sur internet pour les connections et branchement !! très déçu

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2020

    minden dolog úgy tűnik, hogy működik annak érdekében, hogy a szállítás kevesebb, mint 2 hét, Írország kapcsolási rajz egy kicsit ki a színek, de pin helyét úgy tűnik, hogy 100% sok köszönet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2019

    This speedo works really well on my Aprilia RS125! (2 Stroke, 125cc) Just one thing i had to change to get the RPM working correctly was to set it to 4x cylinders. Else it would give me 4x the RPM. Great product BANGGOOD!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$58.89
    • US$76.22
    • US$57.74
    • US$43.04
    • US$33.99
    • US$39.30
    • US$89.99
    • US$13.85
    • US$34.65
    • US$8.99
    • US$10.99
    • US$9.23
    • US$59.99
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$15.99
    • US$15.00
    • US$329.99