Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/05/2021

    Jól néz ki, és nagyon szép, puha textúrája van, mint egy gélnek. A hátlap elég szép és ragacsos, így a csuklópánt nem fog mozogni az asztalodon. A haj és a por azonban a ragadósság miatt a hátára ragad, de azt hiszem, ez egy kis kompromisszum. Összességében, egy nagyon jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    El reposamuñecas llegó muy rápido, en solo 1 semana ya estaba en mi casa. En cuanto a su calidad, decir que es muy bonito y tiene una dureza justa, muy muy cómodo. Yo pillé el tamaño pequeño, y aun así es un pelín más grande de lo que imaginaba, pero no queda mal en el escritorio. Totalmente recomendado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2021

    Úgy döntöttem, a legnagyobb méretű, és nagyon jó minőségű puha szivattyú diao és szövet 10/10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    pretty

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2020

    Szép!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    Elég gyorsan megérkezett. Puha, puha és nagyon aranyos. Azt hittem, az alja ragadós lesz, de egyáltalán nem. Nagyon jó súrlódást mutatott a sík felületen, amire ráhelyezem. Nagyon kényelmes használni. A nagyot a tenkeylessemnek vettem, és örülök, hogy így többet tudtam mozgatni a kezeimet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Comfortable but annoying that Akko do not make an extra small version to match with the 68-key and 84-key keyboard that they make with the Tokyo tour style. So it is just slightly too big. Perfect if matching with the 87-key keyboard and the larger wrist rest matches with the 108-key keyboard.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    I have been using this wrist rest for only aesthetics. Though I ended up falling in love with this. 😂It is very comfortable & complements the rest of my desktop. I recommend this to anyone if they want to make their desktop or setup more extra

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Its very soft and comfortable, print looks very good and matches my keycaps and deskmat which are also tokyo world tour very well. The memory foam takes about 3 seconds to fully recover from a hard press. The only thing i dont like is that it doesnt come in a compact (61key) size

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2020

    Puha és kényelmes a használata. Az egyetlen dolog, amit észrevettem, hogy az alsó párna egyenetlen, ami nem zavar annyira. Ezen kívül órákon át játszottam és gépeltem, és nem érzem magam olyan fáradtnak, mint a többi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 632
    • Ft19 008
    • Ft19 008
    • Ft16 790
    • Ft19 008
    • Ft18 374
    • Ft20 275
    • Ft25 028
    • Ft21 543
    • Ft27 880