Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (64)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(64)
    • 5 Csillag(63)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/01/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2020

    Brilliáns keret jön a válogatott lehetőségek, hogyan kell építeni. A fényképezőgéphez 2 lemezkészlet van, egy 30 fokos akciókamera szerelhető és egy sor flöss a felső lemezzel. A fegyverek cserélhetők, de ehhez egy egész keret megvásárlására van szükség, mert nem külön értékesítenek (várva erre a lehetőségre, kérem). A jól megtervezett alumínium középső interfésznek köszönhetően nagyon erős és nem rugalmas. Nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2019

    Really good frame. Took me 2 evenings to transfer my hardware to this frame and I'm back in the air. Very strong and well finish, with deburred edges all round. All the carbon fits together nicely. I had a lot of hardware to fit in and it does get tight, but with a couple of stand off mods it is a solid build. My 4s batteries (Dinogy 1500mah) and most other 4s are too long on the frame to mount the Ariel on the top plate so I used a TPU bracket on the back standoffs. Tis gave plenty of room for a Firefly 2 camera on the top. Very happy and might use this frame for some other builds. Thanks Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2019

    it looks like the frame for the GEPRC mark 2. but it inst the same frame. its a little bit shorter so be carefull guys, if you want a geprc frame than dont order this one. so it isnt named geprc mark 2. The frame it self is pretty nice and easy to built!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2019

    Good frame! I build a 6inch! Carbon is good quality and I've been liking this frame a lot. 1 thing to noticed, it is not suitable to mount your battery with a strap!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2020

    very good and well finished frame with TPU mounts

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2020

    Szép keret, de az egyetlen kifogásom, hogy nincs hely a GPS modulnak vagy a berregőnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2019

    Норм копия. Все детали как от оригинала, фаски на лучах сняты и даже чем-то обработаны. Хорошая рама и стоит своих малых.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    Very good and sturdy frame

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 781
    • Ft11 602
    • Ft22 459
    • Ft9 773
    • Ft9 773
    • Ft6 013
    • Ft16 540
    • Ft16 163
    • Ft4 131
    • Ft13 907
    • Ft12 367
    • Ft10 655
    • Ft18 796
    • Ft9 395
    • Ft12 781
    • Ft12 781
    • Ft22 459
    • Ft90 495