Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (657)
  • Kép (111)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(657)
    • 5 Csillag(600)
    • 4 Csillag(49)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/05/2021

    A tabletták nagyon jók, közel 3 hét. Ez gyors. Alig lehet valami meleg. Szerettem volna, ha üvegcsével küldik, az nagyszerű lenne. A doboz tartalma nem tartalmaz több üveg va vagy a tok, meg kell vásárolni külön. Továbbra is használni fogom, hogy a tabletta hogyan fog viselkedni. Fontos megtudni, hogy a silu helység mely üzemeltetői kompatibilisek a 4G-vel, mivel nem mindennel. Ami a többit illeti, nagyon elégedett vagyok. Azt ajánlom!

    Hozzászólások (14)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    pros nice bright screen fast soc 8gb ram 128gb rom type c charge port cons poor speakers quality zero bass,and poor sound also. overall superior tablet for this low price,except poor speakers quality,not good for music listeling.okay for youtube,tiktok.just use good earphones and u will be happy with this tablet. web browsing,as fast as my oneplus 7 pro lol. got china charger+2 eu adaptors 3-4 weeks eu priority line no customs!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Received it today, very impessed so far. Android 10 , very fast and top quality. Bought a tempered glass & case too. Battery looks strong so far. Haven't checked it yet as a mobile phone. ------------ Πολύ καλό και γρήγορο, συστήνεται. Η παραγγελία έγινε 24/3 και παρέλαβα 15/4 με ΑCS.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    I received the tablet in 25 days, but the protective case came much earlier, in 10 days. With the start of operation after the necessary settings, it made an update, while its charge was at 86%. The build quality is satisfactory, but not excellent, it seemed quite light to me, the battery unfortunately lasts only 1 day, the screen does not come close to AMOLED but it has good brightness, colors, depth and moderate viewing angles and has a factory protective film. Sometimes I had to press the nav keys on the screen harder to respond. Otherwise it is fast without crashes, the sound is at a high level but without bass, I did not try headphones as it does not have a relevant socket - a pity. The charger is very small in size, as well as in power only 10W and with a short charging cable of about 60cm, unfortunately it has a Chinese plug with the relevant adapter for Europe, but it is of poor and cheap quality and unsafe - another pity. In any case for the price sold it is a very fair purchase. - I could not find the double tap function on the screen to activate it and I consider in case there is no such possibility as a big disappointment and a significant omission.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Teljesen fantasztikus! Gyönyörű kijelző és szuper érzékeny processzor. Úgy gondolom, hogy ezzel az árral és ezekkel a jellemzőkkel semmi sem hasonlítható össze. Visszavásárolnám? Persze, hogy igen!!!

    Hozzászólások (24)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Shipping time to Hungary 15 days. Arrived in good condition. In the box: tablet, Charge cable, adapter, user manual, sim key. The tablet is fast, boot is few seconds, After the first start get new system update. Sound is not the best...

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2021

    Amikor megvettem, 8/7-nek írták, de 8/21-re változott és 8/8-ra érkezett. Körülbelül 10 nappal azután, hogy megvettem A védőtáskába kényszerítettek, de a doboz és az akkumulátor jó állapotban volt, és az akkumulátor 92%-át az elejétől tudtam ellenőrizni. Amikor levettem a védőfóliát a matt felülettel, volt egy normális film. A hátránya az, hogy könnyű megkarcolni és észrevenni, de nem vettem meg, így ◯. Matt védőfóliának akartam használni, ha még a nevemet sem tartalmazza (személyes preferenciák) Megváltoztattam a nyelvet a japán, de vannak alkatrészek, amelyek nem lehet átalakítani attól függően, hogy a beállítások leírása és helyek Videókat nézni, képregényeket olvasni, online híreket nézni rendben volt Lehet, hogy nem fog tudni megnyitni egy PC játékot. Azonnal abbamaradt játék Az identitásV (ötödik személyiség) nem ajánlott, mert a mozgás a pingtől függetlenül elmarad Sky lehet, hogy nem reagál a csapokra. Nagy hatással lehet rá Ezen kívül, a játék során az akkumulátor fogyasztása gyors, és hajlamos, hogy meleg. Nem kompatibilis a PD-vel, így ha a háttérben videókat és dalokat játszol játék közben, akkor is csökkenni fog, ha töltesz. Örültem, hogy meg tudtam változtatni a színbeállítás egy kicsit, de nem probléma a normál használat Vannak emberek, akik kritikusak a hang, de nincs semmi szokatlan, és ez nem rossz használni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    This is an absolutely top tablet for the price. Looks really good, comes well and securely packed, and works awesome. Android 10, 8 GB RAM and 128 GB ROM are sufficient for everyday use. Processor is really good, as is working speed. Boots rapidly. Screen looks fantastic for its price class. Sound is not so good, but who will complain about this in this price segment. Highly recommend to buy a protective case. Maybe I will buy a explosion proof tempered glass for this tablet, not totally sure so far. It comes with USB-C cable and a charger, which has US-plugs, and an adapter. Included is only a short manual. Packing is extremely good and secure. Black box looks good, too. So far I did not have any problems. Works perfectly and flawlessly. All in all I am highly satisfied. Perfect tablet for everyday normal use, watching Youtube, surfing internet. I can highly recommend this tablet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Excelente producto. Llegó a México 22 días después del pago. Llegó en buenas condiciones, todo completo. 100% recomendado. Excellent item. It arrives 22 days after payment, in good conditions. Highly recommended.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Es una excelente tablet, llego muy bien empaquetada con proteccion de burbuja de aire, ningún daño en la caja ni en el producto, quede fascinado con la resolución 2k de la pantalla, la velocidad de procesamiento y respuesta, la recomiendo ampliamente.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft36 326
    • Ft60 545
    • Ft48 436
    • Ft49 949
    • Ft39 354
    • Ft42 381
    • Ft24 216
    • Ft151 368
    • Ft124 121
    • Ft7 263