Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (175)
  • Kép (40)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(175)
    • 5 Csillag(158)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/02/2021

    2GB memória RAM 16GB belső memória lehet bővíteni a mikro SD kártyával mobiltelefonként is használható használja a tablettát az autóban, így nem kell ilyen gyors néha egy kicsit lóg, amikor megnyitja és bezárja az alkalmazásokat Mindent egybevetve elégedett vagyok az ára majdnem 65 € befogadó hajózás

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    BUEN PRODUCTO RESPECTO A SUS FUNCIONES OFRECE BUENOS ÁNGULOS DE VISIÓN DE IZQUIERDA A DERECHA COMO DE ABAJO Y HACIA ARRIBA, OFRECE CONEXIÓN EDGE, 2G, 3G, Y 4G, ESTA ULTIMA PERMITE VISUALIZAR MUCHO MEJOR LOS VIDEOS POR YOU TUBE Y CUALQUIER OTRO VIDEO POR INTERNET EN HD. EN CUANTO A LA CONEXIÓN DE DATOS 4G POR MEDIO DEL HOT SPOT OFRECE MUY BUENA EXPERIENCIA DE NAVEGACIÓN DESDE TU PC O LAP, MEDIANTE DATOS MÓVILES. EN CUANTO A LA CÁMARA NO FRECE LAS MEJORES FOTOGRAFÍAS, PUES EL DISPOSITIVO CARECE DE UN FLASH LED. LA BATERÍA DA UN RENDIMIENTO PROMEDIO, DEPENDIENDO DEL USO. LA TABLETA ESTA FABRICADA EN UNA CARCASA DE PLÁSTICO DE BUENA CALIDAD SIENDO LIGERA. EL PROCESADOR SOPORTA VIDEO JUEGOS DE GAMMA PROMEDIO EN 3D CORREN DE MANERA FLUIDA SIN TRABAS. EN GENERAL ESTA TABLETA ALDOCUBE IPLAY 7T SI OFRECE LO QUE PROMETE, Y PUES EL PRECIO ES MUY ACCESIBLE. LA RECOMIENDO YA QUE HASTA AHORA NO ME HA DADO NINGÚN PROBLEMA. GRACIAS BANGGOOD POR OFRECERNOS BUENOS PRODUCTOS...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    the tablet arrived perfect and works quite well ... but it is a little slow , The packaging was really terrible !! i was not happy !! no airball protection ! the tablet was inside a normal plastic bag !! fortunately it arrived intact ! banggood disappointed me a lot !!! fragile goods need better packaging !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2021

    alldocube iPlay 7T tabletta két hét alatt. 4098 rubel áron vettem. Erre a pénz eszköz keres minden rubelt. A minőség jó, a használat kényelmes. Vásárolni ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Reçue hier en remplacement d'une TAB 7 pouces qui n'a qu'1go de mem (= lenteurs) : bien empaquetée, tablette légère en plastique avec écran de protection inclus, tient dans 1 main (format livre de poche), utilisée pour lire des e.books, mails, news et réseaux sociaux sur le net, vidéos steamings, écouter spotify. Avec ses 2 go et pour ce prix, elle fait très correctement le job ! 👍🏻

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2020

    I found that very good product on first inspection. Well and neat packing and shipment. it takes only 7 days for shipment from china to UAE. Product is overall worth for this price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Nagy vfm tabletta!!! Nem túl erős, de GPS-nek akarom használni a kocsimban. Az egyetlen negatív az, hogy ez a tabletta nem támogatja a giroszkóp, de a letöltési térképek... ez működik.!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    i like it!! delivery is superb 10 days is awesome.. battery is good as i try it. camera not that good one like my phone camera but its okay..just for online class of my niece. thanks baggood!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Estoy empezando a usarla, me parecío bastante compacta, al hacer el unboxing y empezar la configuración ha funcionado muy rápido espero que conforme la siga usando no haya algún problema, la entrega fue antes de lo esperado y me pareció formidable que llegara antes de las fiestas navideñas, Santa Claus llego antes con el regalo, jejeje

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Gyors szállítás szuper szép folyadék tabletta, és nem probléma, bensőséges, mint mindig

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft25 157
    • Ft3 802
    • Ft3 456
    • Ft23 273
    • Ft80 195
    • Ft2 176
    • Ft4 400
    • Ft3 142
    • Ft5 444
    • Ft5 060
    • Ft37 737
    • Ft56 607
    • Ft56 607
    • Ft69 187
    • Ft44 027
    • Ft22 012
    • Ft59 752
    • Ft2 073