Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (54)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(54)
    • 5 Csillag(53)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/01/2021

    Not my first DrillPro item and again I am very impressed with their packaging, the product, and it's beautiful finish. Nice tool which I'm sure will be vary handy indeed. Bought this one because of the pencil holes and it's tapered edges which bring the ruler markings very close to the surface and minimizing parallax error in doing so. There are other measuring/scribing tools that have thick square edges that can be quit good by themselves but can cause inherent inaccuracy. Thank you Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2021

    Nagyon jól sikerült!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Kiváló minőség, szuper befejezés. Pontos szög, szép csomagolás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Quick delivery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    Nagyon elégedett a T-négyzet jelölésével. Pontos és igaz, és nagyon hasznos lesz, amikor elkészítem a csecsebecséimet és a dzsigeket a fészeremben. Gyönyörűen készült.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2021

    nagyon pontos lenne vásárolni újra, ha ledobom ezt, és véletlenül rálépek, mert csúszik, és véletlenül nem kettéválik. A nadrágom leszakad a hasamról, és a combom is. Meghízom és elválok a feleségemtől

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    All perfect, nice product! Quite pleased with it and the fast shipping. The packaging could be a bit better though, as the parcel arrived ripped, but contents were OK.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Jó kis négyzet, hogy elvihesse a kötényét. Tisztítsa meg a pontos jeleket. Egy erős kartondobozba érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2021

    Kiváló minőségű, nagyon pontos, és egy nagyon praktikus eszköz a munkapad. Nagyon ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    Easy to use, very comfortable, always available in my toolbelt, and I'm anticipating durable A more useful size than my Incra 300mm T ruler

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 370
    • Ft8 531
    • Ft1 419
    • Ft9 795
    • Ft12 640
    • Ft5 370
    • Ft6 318
    • Ft2 178
    • Ft1 931
    • Ft11 211