Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (192)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(192)
    • 5 Csillag(165)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/11/2020

    Két héten belül megkaptam. Ez egy kicsit kicsi, de teljesen jó nekem kell, biztosan megvásárolom újra, nagyon jó, hogy egy pár közülük egy műhelyben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Minden rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Remek kiegészítője a kis „műhelyemnek"! (Ajakbalzsam a skála szerint)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2016

    За небольшие деньги - небольшие тиски для маленьких деталей. Не стоит зажимать с большим усилием, т.к. могут и поломаться.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2018

    Questa borsetta è davvero comoda e facile da utilizzare. Permette di lavorare nella propria stanza per fare piccole aggiustature senza dover sempre andare in garage o altre parti. Ottima per riparazioni veloci e di piccole dimensioni. Davvero una bomba!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2019

    perfecto tal como nuestra el anuncio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2016

    These vise tool is impressive sturdy and has been extremely useful for my soldering projects. I purchased two of these and I am very pleased! I snapped a picture with a u.s. penny to show relative size. Clamp for table should fit standard desk!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2017

    This is a very easy to attach Mini Vise. It has enough space for holding all future projects. Shipping was very fast (due to Priority Direct Mail) and is was well packaged. Thanks for such a great product this cheap!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2016

    I didn't check the dimensions all that thoroughly, so I thought it was even better value then it was. I'm sure it has a use somewhere even though it's tiny.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2018

    Quality is average. Not bad, but not excellent. Fastenings are unsteady in free position, but locks well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 543
    • Ft3 816
    • Ft4 039
    • Ft2 097
    • Ft8 823
    • Ft5 509
    • Ft4 774
    • Ft19 476
    • Ft2 670
    • Ft4 408
    • Ft2 569
    • Ft2 569
    • Ft6 362
    • Ft19 412
    • Ft1 827
    • Ft2 938
    • Ft1 098
    • Ft10 290