Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (20)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(20)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
  • 17/10/2016

    oggetto molto comodo

    Hozzászólások
  • 09/02/2019

    article reçu conforme a la description du vendeur,emballage soigné,dommage que la livraison soit un peu tardive,sinon,tres satisfait.

    Hozzászólások
  • 09/02/2019

    This is exactly what I needed to charge some of my drone batteries that have a EC3 Connector Works Perfect.

    Hozzászólások
  • 17/01/2018

    Attention c'est du EC3. Je voulais du EC2 mais j'ai fait une erreur de débutant LOL. Le câble est de très bonne facture parfait pour le prix.

    Hozzászólások
  • 03/08/2017

    high quality perfectly made item and worth the price, impressive workmanship, no low cost bullshit!

    Hozzászólások
  • 11/03/2017

    Ottimi connettori per chi ha un carica batteria ma non i cavetti adatti per il modello di drone.

    Hozzászólások
  • 02/05/2020

    jó termék

    Hozzászólások
  • 09/01/2020

    használ egy pár hónapja nincs probléma

    Hozzászólások
  • 09/01/2020

    Pontosan ahogy vártam, jó drót. Ziptie vagy ragassza össze a vezetékeket, hogy ne bukjanak le.

    Hozzászólások
  • 02/07/2018

    Produit fonctionnant parfaitement et à un prix très correct

    Hozzászólások
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2,299
    • Ft15,825
    • Ft3,451
    • Ft1,436
    • Ft2,299
    • Ft2,587
    • Ft6,616
    • Ft2,299
    • Ft3,738
    • Ft11,221
    • Ft860
    • Ft1,724
    • Ft576
    • Ft2,961
    • Ft1,436
    • Ft2,875
    • Ft1,724
    • Ft6,904