Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/10/2021

    gyors szállítás Görögországban. nem tudott kötődni aqara otthon, de miután néhány kutatás online talált ezt.... Nyomja meg a tízszeres gombot a központon, újraindul, és néhány másodperc múlva hallani fogja a kínai hangjelzést, ami azt mondja, hogy a hub újraindul. Miután kétszer megnyomja a gombot. hallania kell ding hangot, és egy idő után a kínai gyors „bla bla aqara app bla".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    быстрая доставка! товар соответствует описанию!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    teşekkürler

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2021

    Teszteltük az Aqara központot. Jól működik. Kösz, Bummjó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2021

    Semmi baj. - Semmi baj. Egy adapterrel jön

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2021

    Nagyszerű....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Its came chinese plug, and seller put a EU plug converter on shipping pack. Thanks for this. Works great on mi home "china mainland" server. Also works great apple homekit. Also has 4 mode alarm system. Day, Night, Away, Home functions. Has a night light functions also. I have more sensors, bulbs, switches and other, its works all of them. Works with Philips zhirui e14 bulb, yeelight filament homekit bulbs, all aqara door, vibration and movement sensors, aqara button and cubes, mi light lux sensors, mi water leak sensors, dohome strip led rgb homekit controller. All sensors transfered to homekit also via this hub. Only Aqara G2H camera not working on mi home because its designed for homekit and aqara hub, only Aqara G2 works with this hub. You need to choose one of app for using this hub. If you bind this hub to aqara app, its not works mi home together, or if you bind this hub to mi home app, cant bind to aqara app. But mi home app and aqara app can be bond homekit aswell. Arrived at 8 day to Istanbul. Very fast shipping and I didnt pay any custom tax in here. I ordered tax including option.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Fast forward a real good package easy to open and its like .I recommended this item. I'am satisfied i recommended this store!!! Seems to be accurate when comparing to other meters.Excellent product!!! The product complies with the manufacturer's description. Good quality. Quick delivery. I would recommend!!! Elegant and good product. It is better than we expected.Very fast shipping accurate package!!! Best recommendation for this seller AAA+++ I highly recommend this product!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Az eszköz, amit kaptam, egy kínai verzió volt, így a beállítás némi munkát igényelt. Annak érdekében, hogy a készülék aqara, meg kell nyomni a gombot a készüléken kétszer, amíg a kék fény villog. Általában a készülék minőségi rakomány érkezett nyolc nap alatt.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    Ismét szállították várt gyors, megfelelő euro dugót vettem az Amazon a Hama. Nagyon lapos, és a hub így most lapos az aljzat. Jobb, mint az itt kínált dugó. Az Aqara alkalmazáson keresztül történő integráció egyáltalán nem működik. Biztos a Hsumi alkalmazás volt. Itt van beállítva, mint ország Kína, és ez elismert. Sok beállítási lehetőség van itt, mint egy riasztórendszer.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 961
    • Ft5 944
    • Ft10 828
    • Ft7 324
    • Ft8 916
    • Ft4 778
    • Ft5 412
    • Ft5 412
    • Ft18 473
    • Ft28 030