Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1309)
  • Kép (265)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1309)
    • 5 Csillag(1228)
    • 4 Csillag(69)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2021

    Grande stampante. La mia prima stampante. Spedito da Spagna e arrivata in Italia in 5 giorni (di cui uno festivo). Arriva preassemblata, e facile da montare. Prima di sceglierla ho visto tanti video e recensioni e devo dire che fino ad ora ho fatto la scelta giusta. Stampa molto bene ed è semplice da usare. Ha i TMC2100 (non sono gli ultimi ma silenziosi e vanno bene) le ventole in generale sono moderatamente silenziose. Il piatto da 220 scalda in pochi secondi e quando si raffredda il pezzo stampato si stacca immediatamente (bisogna fare un po' di pratica con il livellamento manuale e i parametri dello slicer, all'inizio potrebbe sembrare difficile, butterete molto filo se siete principianti come me, ma dopo vari esperimenti e consigli dai social ci si arriva). I miei figli si stanno divertendo a stampare di tutto. Unica cosa che mi ha dato fastidio è che nelle immagini sembra pronta per l'auto bed leveling, in realtà la macchina arriva senza un firmware con questa funzione (bisogna aggiornare da firmware non ufficiale dà quanto ho capito) e bisogna aggiungere un supporto che la casa non fornisce (dovete stamparvelo voi ma non dicono cosa stampare) e quando ho contestato questa cosa al servizio clienti (capisco che non inserire il pezzo per l'ABL ma almeno date il supporto), dopo varie email in cui non riuscivano a comprendere, mi hanno risposto che la macchina non ha mai avuto l'ABL (ho lasciato perdere è come parlare con un muro). Purtroppo dimenticatevi un servizio clienti che sia in grado di risolvere o farvi da tramite con la casa madre, Banggood su questo deve ancora molto migliorare. In conclusione consiglio questo prodotto, valutate solo se potete fare a meno del servizio clienti di Banggood prima di comprare.

    Hozzászólások (11)
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Nagyon jó nyomtató. Maximális tökéletesség a részletekben, könnyen használható és nagyon intuitív. Előnyei között az üveglemez, amely lehetővé teszi a tárgyak könnyű eltávolítását. Nagyon csendes. Gentilis eladók és mindig elérhető, hogy válaszoljon minden kérdésre. Az egyetlen probléma, amit 37 euró vámot kellett fizetnem, annak ellenére, hogy úgy döntöttem, Spanyolországtól kapom meg

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Kerestem egy jó nyomtatót (az első nyomtatómat) alacsony költségvetéssel, és nagyon lenyűgöző, hogy milyen jól működik... a csomagolás nagyon jó, maga a nyomtató nagyon könnyen telepíthető és használható. Használtam tiniverzum fájl és kura szeletelő van a megfelelő előre beállított nyomtató (csak a nyomtatófej beállításai szekvenciális nyomtatás helytelen)... Elkezdtem a teszt kocka szerepel az USB toll, hogy ragaszkodott túl keményen a melegágy és a rossz réteg tapadás (a pla kaptam szükséges magasabb hőmérséklet rájöttem később, amikor nyomtattam egy ideiglenes torony) eredmények fékezés is, mert nincs spatula benne!! nincs vizsgálati izzószál, így vásárolni, ha szeretné használni az új nyomtató 🤣 néhány kisebb hibák műanyag alkatrészek, de észrevehetetlen, és nem befolyásolja a hardver... így az én abszolút első 3d nyomtató és teljesen új ebben a világban biztosan javasolni, hogy megvásárolja ezt a nyomtatót! Nagyon elégedett vagyok vele, és élvezem a tanulási fejlődést... btw első 2 hét birtokló volt egy non stop tesztelés és nyomtatás ✌🏼 Én is egy képet a melegágy sínek nyomtattam, mert hasznos lehet, hogy megakadályozza a melegágy kábel fékezés ez egy jó módja annak, hogy megtanulják a szekvenciális nyomtatás, ha szüksége van sok alkatrész egy nyomtatási ;)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    a vásárlást Kolumbiából, és késve érkezett egy kicsit több mint két hónap, mert történt, hogy a változás a bolt, abban az időben a bumm-jó szolgáltatás kiváló volt, mindig válaszolt, a nyomtató megérkezett tökéletes állapotban, nagyon jól csomagolva. A gép teljesítménye még várat magára, 👍👍👍

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • VIP3
    ES
    01/05/2021

    This negative calification is not for the product, the product arrived with a X axis end-stop sensor broken and I can't check the printer functionality from 8 days ago and I can understand this happens. The negative calification is for banggood as a company, nothing resolutive. Waiting 8 days and I don't have any solution to my problem yet. I'm sure this is the last time buying in banggood from my side. The printer looks very well.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    A neofite megrendelte ezt, mint az első 3D nyomtató megérkezett a 3 munkanap hiper gyors csomagolás sértetlen, egyszerűség az összeszerelés kevesebb, mint 10 perc hitelesített többször legalább 3 esetleg forró lemez és még ugello. Mi a helyzet, vagy megpróbálta az első tesztnyomat a kocka jött ki tökéletes bókokat a gyártó, valamint, hogy a nagy ár kínált.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Tardó exactamente lo que dijo el sitio, la pedí un 10 de noviembre y llegó el 24 de diciembre pero fui a recogerla el día de hoy. Me cobraron de impuestos $1,900 pesos, los cuales tuve que pagar presencialmente en la administración postal (Post MEX) de mi ciudad para que me la entregaran. La impresora llegó en perfectas condiciones e imprime bastante bien.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    Könnyű telepítés, gyors beállítás, jól csomagolt. Ez az első nyomtatóm, és meglepődtem az intuitív működésén és a szilárdságán. Hiányzik a gyakorlat, és befejezem a nyomtató beállítását (eszközöket és pótalkatrészeket tartalmaz), de az első napon sikerült kinyomtatnom néhány számot. Problémáim voltak a szállítási címlel (több mint 35 karakter), és a megrendelés blokkolva volt, de megoldottam egy e-maillel. Nagyon elégedett a vásárlással.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    la meilleure imprimante 3d que j'ai jamais eu !! j'ai eu dagoma, ender 3, cr10,.. j'ai longtemps hésité avec sa grande sœur, mais la surface me convient parfaitement. les possibilités de réglages depuis l'écran sont top, les changements de fils sont simplifiés, le réglage plateau est enfantin, le bruit est très faible. j'imprime surtout en PLA : normal, carbone, bois, tout y passe. la qualité est excellente. j'utilise IdeaMaker en slicer pour ses possibilités bien meilleures que Cura. j'ai aussi acheté un heatbreak de meilleure qualité ainsi que des buses spéciales en.me disant qu'aux premiers signes d'usure, je changerai... mais ca tient... n'hésitez surtout pas à commander cette merveille !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Gyorsan érkezett, 10 nappal a CZ-tól. Jól csomagolt nincs kár a nyomtató. Egy órán belül összeszerelve: a bal oldali érzékelő dugója alul, nem volt rögzítve, és útban volt. Rosszabb, hogy az X tengely motor dugója a kék burkolaton belül volt (lásd a fotót). El kellett távolítanom a fedelet, és újra bedugni. Az ágy kellett elég beállítása a különc tekercsek. Az ágy szintező elég nehéz elérni, mivel minden csavar befolyásolja egymást. Néhányszor el kellett végeznem, amíg kielégítő nem lett. Első alkalommal jó minőségű nyomtatással nyomtattam ki a kockát. Kérjük, adja ezt át a gyártónak: 1. szalag megfelelően a bal oldali érzékelő kábel 2. kétszer ellenőrizze az X-tengelyes motorcsatlakozót a fedélen belül 3. forrasztás a síkkábel csatlakozók nem szakmai : megjelennek, mint helytelenül a pcb nyomok 4. az ágykiegyenlítés javítása

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft30 768
    • Ft92 616
    • Ft114 298
    • Ft60 708
    • Ft70 933
    • Ft154 566
    • Ft30 972
    • Ft114 298
    • Ft123 898
    • Ft157 970
    • Ft121 637
    • Ft55 752
    • Ft55 752
    • Ft43 362
    • Ft121 283
    • Ft214 302
    • Ft117 396
    • Ft11 458