Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1656)
  • Kép (349)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1656)
    • 5 Csillag(1528)
    • 4 Csillag(78)
    • 3 Csillag(17)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(31)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2021

    Grande stampante. La mia prima stampante. Spedito da Spagna e arrivata in Italia in 5 giorni (di cui uno festivo). Arriva preassemblata, e facile da montare. Prima di sceglierla ho visto tanti video e recensioni e devo dire che fino ad ora ho fatto la scelta giusta. Stampa molto bene ed è semplice da usare. Ha i TMC2100 (non sono gli ultimi ma silenziosi e vanno bene) le ventole in generale sono moderatamente silenziose. Il piatto da 220 scalda in pochi secondi e quando si raffredda il pezzo stampato si stacca immediatamente (bisogna fare un po' di pratica con il livellamento manuale e i parametri dello slicer, all'inizio potrebbe sembrare difficile, butterete molto filo se siete principianti come me, ma dopo vari esperimenti e consigli dai social ci si arriva). I miei figli si stanno divertendo a stampare di tutto. Unica cosa che mi ha dato fastidio è che nelle immagini sembra pronta per l'auto bed leveling, in realtà la macchina arriva senza un firmware con questa funzione (bisogna aggiornare da firmware non ufficiale dà quanto ho capito) e bisogna aggiungere un supporto che la casa non fornisce (dovete stamparvelo voi ma non dicono cosa stampare) e quando ho contestato questa cosa al servizio clienti (capisco che non inserire il pezzo per l'ABL ma almeno date il supporto), dopo varie email in cui non riuscivano a comprendere, mi hanno risposto che la macchina non ha mai avuto l'ABL (ho lasciato perdere è come parlare con un muro). Purtroppo dimenticatevi un servizio clienti che sia in grado di risolvere o farvi da tramite con la casa madre, Banggood su questo deve ancora molto migliorare. In conclusione consiglio questo prodotto, valutate solo se potete fare a meno del servizio clienti di Banggood prima di comprare.

    Hozzászólások (12)
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    la meilleure imprimante 3d que j'ai jamais eu !! j'ai eu dagoma, ender 3, cr10,.. j'ai longtemps hésité avec sa grande sœur, mais la surface me convient parfaitement. les possibilités de réglages depuis l'écran sont top, les changements de fils sont simplifiés, le réglage plateau est enfantin, le bruit est très faible. j'imprime surtout en PLA : normal, carbone, bois, tout y passe. la qualité est excellente. j'utilise IdeaMaker en slicer pour ses possibilités bien meilleures que Cura. j'ai aussi acheté un heatbreak de meilleure qualité ainsi que des buses spéciales en.me disant qu'aux premiers signes d'usure, je changerai... mais ca tient... n'hésitez surtout pas à commander cette merveille !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Kerestem egy jó nyomtatót (az első nyomtatómat) alacsony költségvetéssel, és nagyon lenyűgöző, hogy milyen jól működik... a csomagolás nagyon jó, maga a nyomtató nagyon könnyen telepíthető és használható. Használtam tiniverzum fájl és kura szeletelő van a megfelelő előre beállított nyomtató (csak a nyomtatófej beállításai szekvenciális nyomtatás helytelen)... Elkezdtem a teszt kocka szerepel az USB toll, hogy ragaszkodott túl keményen a melegágy és a rossz réteg tapadás (a pla kaptam szükséges magasabb hőmérséklet rájöttem később, amikor nyomtattam egy ideiglenes torony) eredmények fékezés is, mert nincs spatula benne!! nincs vizsgálati izzószál, így vásárolni, ha szeretné használni az új nyomtató 🤣 néhány kisebb hibák műanyag alkatrészek, de észrevehetetlen, és nem befolyásolja a hardver... így az én abszolút első 3d nyomtató és teljesen új ebben a világban biztosan javasolni, hogy megvásárolja ezt a nyomtatót! Nagyon elégedett vagyok vele, és élvezem a tanulási fejlődést... btw első 2 hét birtokló volt egy non stop tesztelés és nyomtatás ✌🏼 Én is egy képet a melegágy sínek nyomtattam, mert hasznos lehet, hogy megakadályozza a melegágy kábel fékezés ez egy jó módja annak, hogy megtanulják a szekvenciális nyomtatás, ha szüksége van sok alkatrész egy nyomtatási ;)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2020

    Imádom! Én egy teljesen noob 3d nyomtatás, a Genius az első 3d nyomtató, és nincs tapasztalatom a 3d nyomtatásban. Azért vettem meg, mert azt mondták, nagyon csendes, ami számomra rendkívül fontos. És: Ez a nyomtató csendes, csendes, csendes - nem fogod elhinni! Az akváriumom nagyobb zajt csap. Akár a hálószobában is elhelyezheti, minden szellőző vagy légkondicionáló sokkal nagyobb zajt okoz. Nagyon jól csomagolt és biztonságos. Az összeszerelés percek kérdése, csak 5 csavar és 5 dugó... Javaslom, hogy nézd meg a videót a Youtube - rendkívül jól magyarázható, rendkívül hasznos. Tegnap este kaptam meg a nyomtatót, beállítottam, gond nélkül készítettem az első két nyomtatást (és beállításokat). Azonban a Cura sablon a Tüzérségi zseni nagyon hasznos lenne, valójában úgy tűnik, nem elérhető sablon. Nagyon ajánlott, mint a legelső nyomtató - és erősen ajánlott az emberek él egy lakásban, ahol nyomtatási zaj lehet probléma. Rendkívül elégedett ezzel a vásárlással.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Nagyon jó nyomtató. Maximális tökéletesség a részletekben, könnyen használható és nagyon intuitív. Előnyei között az üveglemez, amely lehetővé teszi a tárgyak könnyű eltávolítását. Nagyon csendes. Gentilis eladók és mindig elérhető, hogy válaszoljon minden kérdésre. Az egyetlen probléma, amit 37 euró vámot kellett fizetnem, annak ellenére, hogy úgy döntöttem, Spanyolországtól kapom meg

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    a vásárlást Kolumbiából, és késve érkezett egy kicsit több mint két hónap, mert történt, hogy a változás a bolt, abban az időben a bumm-jó szolgáltatás kiváló volt, mindig válaszolt, a nyomtató megérkezett tökéletes állapotban, nagyon jól csomagolva. A gép teljesítménye még várat magára, 👍👍👍

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Nagyon jó nyomtató, Franciaországban kb. 5 napon belül szállítják a CZ-tól. A termék jól védett a karton, ez ugyanaz a karton, amit látni a kicsomagolás a youtube. Tökéletesen működik a francia (EN, KN, DE, ES, IT és RU) utasítások és a fényképen látható tartozékok (kulcs usb, összeszerelési és beállítási eszközök, tartalék abrosz és görgők, kábel usb és egy kis áramköri lapot, hogy adjunk automatikus szintező. Egy kis tekercs PLA a nyomtatás megkezdéséhez jól esett volna.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2020

    I purchased the Artillery GENIUS in May 2020 and it has exceeded my expectations. There are many competitor 3D Printers that are more expensive than this one but to be honest I am delighted with this product and would highly recommend this to others (I have no connection with, or sponsorship from, Banggood - but I do like to buy from them). The things I liked about the GENIUS were:- 1) Construction was extremely simple - four bolts plus making a number of connectors. 2) The build is robust and the quality is impressive. Having read earlier reviews, I was expecting problems with the ribbon cables popping out of their sockets (but this had already been addressed with a glue solution and was not an issue) and I was expecting problems with breakages in the filament feed lever (but this has apparently been addressed as there have been no issues - I did purchase a metal replacement in advance but this is now just a spare). 3) The 3D Printer was already calibrated / tuned and needed only a small amount of adjustment to get the bed levelled. 4) In operation, the printer is incredibly quiet and produces PLA prints of very high detail and resolution. The layer deposition is even and fully fused, leaving a very smooth surface layer.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Ez az első nyomtatóm, és nem is lehetnék boldogabb ezzel a géppel. Nagyon jól csomagolt, és felállítása gyors és egyszerű volt. Szinte nulla tudásom van a 3D nyomtatásról, eltekintve attól, hogy pár videót néztem, hogyan kell beállítani, és nagyszerű eredményeket kaptam az első nyomtatástól. Szerettem volna valamit nyomtatni rugalmas anyagok és már nyomtattam rengeteg TPU alkatrészeket a dolog az alapértelmezett beállításokat a nyomtató CURA. Én is elkezdtem használni a Tinkercad, hogy módosítsa a modellek, és hozzon létre dolgokat, amire szükségem van a semmiből, és én már csodálkozott, hogy milyen könnyű, hogy gyorsan nagyon hasznos elemeket. Nagyon csendes, anélkül, hogy szükség lenne változtatásokra.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Il prodotto è arrivato ben imballato e sembra non presentare difetti. Il montaggio è abbastanza intuitivo, ma sul libretto non è spiegato eccellentemente poiché ci sono alcune piccole viti che non viene spiegato a cosa servono, come non viene spiegato come montare la bobina del filo. Ho dovuto cercare dei tutorial per esser sicura di aver eseguito correttamente tutti gli assemblaggi. Ancora non l'ho utilizzata perché sono in attesa del filo. Per me è la prima stampante in 3D quindi non sono in grado di paragonarla ad altre. Le tempistiche di consegna sono accettabili; nel mio caso ha impiegato 12 giorni in più perché durante il tragitto, per lavori ferroviari, il pacco è rimasto fermo e di questo sono stata immediatamente avvisata tramite e-mail. Se mi sarà possibile farò nuova recensione appena riuscirò ad utilizzarla.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$379.00
    • US$199.00
    • US$189.00
    • US$24.99
    • US$259.00
    • US$379.99
    • US$256.99
    • US$54.27
    • US$60.05
    • US$56.99
    • US$1.29
    • US$2.40
    • US$9.23
    • US$8.59
    • US$44.99
    • US$39.99
    • US$17.31
    • US$11.54