Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1860)
  • Kép (337)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1860)
    • 5 Csillag(1785)
    • 4 Csillag(69)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/04/2021

    Ma première imprimante 3D. J'ai choisi celle-ci pour l'alimentation du fil en direct et son grand volume d'impression. Elle arrive très très bien emballée. J'insiste sur le très car je n'ai jamais vu un produit aussi bien calé dans un colis. Elle est prémontée (voir la première photo), il ne reste qu'à mettre le portique en place à l'aide de 4 vis. Puis de connecter les câbles dans les prises qui vont bien. Attention toutefois en branchant les bus, il ne faut pas le faire en mode bourrin sous peine de faire des dégâts. Elle a été monté pour ma part en 20 minutes en faisant attention. Ensuite vient le moment du réglage. J'ai imprimé comme vous pouvez le voir sur la seconde photo des carrés au 5 points de contrôles après avoir réglé ceux-ci à l'aide d'une feuille entre la buse d'impression et le plateau. Après plusieurs essais, car un réglages dans un coin peut affecter son copain d'à côté, j'y suis enfin arrivé au bout d'1h30 je pense. Le plus long ce sont les impressions et j'en ai fait 5 au totale pour essayer de faire un bon réglage. J'ai utilisé deux fils différents aussi au cas où ce serait différent. Je suis débutant en impression 3D je précise. Après ces réglages, j'ai pu imprimer de vraies pièces pour mon atelier (voir les photos). Le temps d'impression est de 45 minutes pour le mors de serre-joint et de 3h pour toutes les pièces du guide sur le rail de découpe. J'avais lu à plusieurs endroits des cas de plateaux pas plats. Pour ma part, je n'ai rien constaté avec l'impression des 5 carrés. Je suis donc très satisfait de cet achat qui va me permettre de réparer des appareils en panne à cause de petites pièces en plastique cassées. Puis je vais pouvoir aussi améliorer mon outillage comme vous avez pu le voir sur les photos.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    A ma kapott termék - még nem próbáltam. Les: nagyon gyors szállítás Franciaországban (forrás: Spanyolország) Csomag nagyon jól csomagolt Tüzérség (szerencsére: lásd többet) Les--: GLS kézbesítő az ő (rossz) szokásai szerint: deformált csomag (sokkok a sarkokban és az egyik oldalon) megingott a korláton a távollétünkben-nincs értesítés, nincs hívás (a csomagot bárki elvehette volna) - ismét botrányos.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    I have ordered the printer on 22nd of December and received it on the 24th. Was very quick delivery. The printer itself is awesome, incredibly quiet and produces fantastic prints out of the box. Looks so neat with the lack of cables and the integration of the touchscreen into the main unit. Construction is very simple with good instructions. I would highly recommend this printer and the service from banggood was excellent too. I am a very happy customer, and my partner is even happier as he got this fantastic present. :) (i would just add that it can be useful to contact livechat to check stock levels as sometimes the website is not updated fast enough.)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Ez a második oldalsó X1 nyomtatóm. Van két jelenleg, megtekintheti az első felülvizsgálat, ha görgessen le. Mindkét futás közel 24x7, és nagyszerű eredményeket értem el, a nyomtatási minőség, amit a dobozból kapsz, csodálatos. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb ár-érték arány, amit kaphat, prémium funkciókkal rendelkezik az árkategóriához (Üveg AC fűtött ágy, kettős Z, közvetlen extruder, induktív végmegállások). Mint minden más belépési szintű 3D nyomtató, volt néhány kis probléma, de semmi kritikus. Nagyon jól kezeli a magas ujjlenyomatokat! A 100%-os tőzsdei gépen készült képek csatolva vannak!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2021

    Yazdırma kalitesi oldukça tatmin edici. Eski versiyonlarında içinden flash çıkıyormuş. Bu versiyonda flash bellek yok, paketten filamentte çıkmıyor. Oldukça sessiz çalışıyor. X ve Y ekseninde doğru boyutta çıktı veriyor fakat Z ekseninde her 10 cm de 0.5 mm eksik çıktı veriyor, bu yüzden nozzle bazen çıktıysa sürtebiliyor ve çıktıı yataktan ayırabiliyor. Z ekseni için kalibrasyon gerekli fakat ben bir türlü Yapamadım. Dilimleyici olarak Cura kullanıyorum ondan da olabilir. Yatak kalibrasyonunu yapmak oldukça zordu. Bir süre yatağa kağıt bant yapıştırarak kullandım. Şuan kağıt bant olmadan kullanıyorum. Yatak ısıtması eşit değil ortalarda istenilen sıcaklıklarda, kenarlara doğru sıcaklık oldukça düşüyor. Artılar - Oldukça sessiz. - Baskı kalitesi tatmin edici. - Kurulumu çok kolay. ( 6 Adet vida ile kuruluyor) - Büyük baskı hacmi. - DirectDrive extruder olması. Eksiler - Paket içeriğinin yeterli olmaması. - Z Ekseni kalibrasyonun problemi. (Sadece bende yaşanan bir durum olabilir. Yada Dilimleyici uygulamadan dolayı da olabilir.) - Yatak ayarının zor yapılması. - Yatağın eşit derece de ısınmaması. - Z Ekseni ve Yatak ısınma problemi nedeni ile büyük baskılardan hata ile karşılaşma olasılığı yüksek. Buda büyük baskı hacmini anlamsız kılıyor. - Extruder motoru geri çekmelerde çok ses çıkarıyor. Çok fazla geri çekme olan baskılarda ürünün sessizliği ortadan kalkıyor. Geri çekmesi az olan baskılarda mükemmel sessizlik 🙂 - Filament sensörü yanlış konumlandırılmış. Filament bittiğinde işe yarıyor fakat filament te bir kopma olduğunda, sensörün içinde filament kaldığı için bir anlamı kalmıyor. Alınabilir bir yazıcı. Fiyat Performans oranı oldukça iyi. Daha ucuz yazıcılar gibi çok zahmetli değil. İmkanınız varsa Rigid3D yada Zaxe firmalarının CoreXY yazıvılarını tavsiye ederim. Rigid3D baskı hacmi küçük olsada çok kaliteli ve zahmetsiz bir yazıcı. Zaxe biraz daha endüstriyel ve mükemmel sonuç elde ediyorsunuz. Ama DirectDrive ve büyük baskı hacmine ihtiyaç duyuyorsanız şuanda daha iyi fiyat performans oranı olan yazıcı bulunmuyor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    + It seems they improved the hotend to a single piece casting, nine to see that. + The belts come with proper tension. I like the used a z synchronization belt. - I Had still to still print a cable relief for the headed bed and i advise you to do the same. (thingiverse.com/thing:3721087) + Out of the box printing was very good but i would like to have seen a option to add linear advance without have to flash custom firmware (3dprintbeginner.com/sidewinder-x1-firmware/) + Stock air duct is OK, but i found this to work better : thingiverse.com/thing:4656873 - Gantry needs support for tall prints (thingiverse.com/thing:4375609 or similar) -/+ bed sticks well , some times to well and even when it's cold it's hard to remove. - instructions was not very clear and i had to figure out the missing information. + overall very happy with it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    nagyon nagy csomagolás! minden alkatrész tökéletesen megmaradt. szép szerszám táska, de szeretném, hogy tartalmazza a minta izzószál és kaparó, a 3d nyomtató megbízható és csendes nyomtatás 1mm fúvóka szuper jó, mivel vulkán típusú hot end. Várom a jövő évi SW x2

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Excellente. Très silencieuse ( ce que je cherchais). 2 semaines que je l'ai, aucun soucis et j'en suis très content. Pas besoin de spatule, mais je vous conseil d'imprimer un genre de raclette ( trois dernière photos), pour aider a décoller certaines impression sans abimer l'utrabase. ;-) je la conseil sans hésiter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    A nyomtató pénteken megrendelt és a következő kedden érkezett (Spanyolországból Franciaországba) a vártnál gyorsabb. A csomag jó állapotban érkezett. A nyomtató összeszerelése gyors és egyszerű. Én vagyok a 4. benyomás és minden jól megy, az eredmény nagyon jó. Teljes mértékben elégedett vagyok a vásárlással, amit eddig vettem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    Mijn eerst 3D printer alles goed verpakt en snel geleverd vanuit UK. eerst alles volgens plan in elkaar gestoken en gecontrolleerd of alles vlot bewoog en indien nodig bijgesteld met bij geleverd gereedschap dan mijn eerrste printjes gedaan en alles verliep naar wens ,gebruikte filament PLA van Creality 3D bed verwarmt tot 60 gr en extruder op 200 gr en met software Ultimaker Cura 4.8.0 en dan maar beginnen printen ,geweldige printer mooi resultaat .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft52,639
    • Ft86,394
    • Ft95,684
    • Ft123,860
    • Ft49,235
    • Ft40,252
    • Ft101,877
    • Ft96,300
    • Ft67,815
    • Ft49,542
    • Ft115,471
    • Ft114,570
    • Ft45,207
    • Ft148,632
    • Ft92,894
    • Ft115,471
    • Ft170,002
    • Ft3,642