Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (485)
  • Kép (117)
  • Videó (5)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(485)
    • 5 Csillag(471)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/09/2020

    Absolutely can’t beat it for the price. Small but mighty. Pretty much the same size as my Lumintop GT mini pro but a lot more flood, really covers a huge amount of area. A lot better looking too in my opinion. Lights up the whole park I take my dogs to. The 5700k tint is really nice. Far better looking beam than my Astrolux FTO3 XHP50. This is definitely one of my new favorites and I have about 50 flashlights. Going to be reaching for this one a lot when I go for a night walk and want to use a smaller flashlight with a lot of flood. Astrolux is putting out some nice lights at great prices. Also, my ECO3 came in much better packaging than what is typical of ASTROLUX.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Astrolux EC03 is already a classic amongst the 21700 flashlights. Excellent power per money ratio buy🤑. Bought the SST40 version, more than suitable for my needs. In the cardboard box were Anduril manual card, USB type C cable, lanyard and white hard plastic sleeve tube for 18650 battery. Definitely recommend a quality 21700 battery like Samsung 4000mAH 40T🔋. Side note: if you're looking for a decent quality diffuser, get one that fits Sofirn SP36. It fits EC03 absolutely fine👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Фонарь очень классный. Есть у меня вариант на xhp50.2 и на sst40. По идее на sst должен быть дальнобойнее, но по сути, из-за маленького и не глубокого рефлектора особой дальнобойности не выжать. Да и на xhp50.2 света больше чем на sst40. Мне больше нравится вариант на xhp50.2. Фонарь хорош всем, и форма удобная и качество+количество света согласно корпусу и питанию. Термозащита срабатывает плавно что для меня важно. Есть плавная регулировка и ступенчатая, переключение режимов по тройному клику во включенном состоянии. Есть куча режимов, все в мануале. Приехало dhl ом за 7 дней. Есть один минус, фонарь катается по столу, нет граней. Написал разработчикам, может в новых версиях сделают.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Wow, very fast delivery only 1 week to Australia!! amazing product, looks damn sexy. i dont have batteries yet but i will not doubt the performance, all my friends have it with great positive recommendations. Just simply amazed at the fast shipping and product feels so good to hold, feels very premium with metal outing case. comes with usb-c cable and one of those wrist holders you attach to one end.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Nagyon szép, praktikus lámpa. Igaz holdfény mód, lumen részletek egyeznek, összehasonlítva más vizsgálati lámpák (fenix LR40R, Oight R50 Pro Kereső, Olight harcos x Pro). Ez csak a védelem nélküli 21 700-as, de a lámpa egy védő áramkör és feszültség kijelző. Az Anduril UI számos lehetőséget kínál a lámpa beállítására.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Kiváló. 22 napos szállítást vesz igénybe nindzsa van. Azok számára, akik nem sietnek, nem melegek, úgy van elrendezve, mert a célállomásra is van fizetség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2020

    Szia, szia. Az Astrolux EC03 egy nagyon erős elemlámpa. Felépített három SST40 dióda ad egy hatalmas fénycsíkot. A legjobb, ha 21 700-as zseblámpát használ. Egy kis zseblámpa. Nagyon ajánlom.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Most ez egy nagy elemlámpa, a legjobb, amit valaha birtokoltam, szeretem a könnyű beállításokat és szuper fényes kis fény .. Őrülten állítható, olyan sok, amit sosem fogok használni, de jó tudni, hogy ott van, ha akarom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    Az első Astrolux és az első alkalommal rendelési, a nagy tapasztalat tartott 10 nap, hogy megérkezzen, és azt hiszem, gyorsan fontolja meg a nyaralás Kínában és Covid. Milyen nagyszerű kis zseblámpa az EC03, nagyon elégedett a zseblámpával. És köszönöm a nagyszerű felülvizsgálatot a Flashaholic-tól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    csodálatos zseblámpa, nagyon fényes és kompakt, nagyon jó felületek, Azt tanácsolom, hogy az első dolog, amit csinál, hogy beállítsa a hőmérséklet az érzékelő, mert az én esetemben észlelt több hőt, mint valójában volt, de nagyon könnyű rögzíteni, és így tovább tart a turbó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft59 969
    • Ft12 201
    • Ft47 378
    • Ft43 870
    • Ft105 222
    • Ft17 077
    • Ft12 279
    • Ft21 107
    • Ft50 974
    • Ft137 922
    • Ft91 758
    • Ft12 531
    • Ft8 981
    • Ft35 968
    • Ft50 377
    • Ft22 475
    • Ft20 975
    • Ft13 179