Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1018)
  • Kép (218)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1018)
    • 5 Csillag(996)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/08/2021

    10 nap múlva érkezik az USA-ba (aug.2021) Ez egy nagyon erős fénysugárral ellátott fénysugár. Rendelje meg az astrolux pisztolytáskát, mert ez elég nagy, hogy megpróbálja zsebre tenni. Számos YouTube videó bizonyítja, hogy milyen nagy ez a fény. 26650 sejt. Rendeltem egy zöld szűrőt és rozsdamentes acél lünetta...remélem, hogy a szállítás olyan gyorsan. Határozottan ezt a fényt ajánlanám.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • PalVIP5
    HU
    15/01/2021

    I've already had an FT03, I ordered this one for others. Everybody was impressed by the throwing capability of this compact monster. I cannot even count anymore the FT03 lights what I ordered (10+). So many flashlight lovers cannot be wrong. :) Sometimes I ordered with HLY battery, sometimes without it. Both versions are well worth the money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    I have ordered this flashlight from China at 10 June 2021, after reading all the positive reviews, using priority EU mail if i remember correctly. It came to Greece at 25 June 2021 which is pretty quick. The quality and packaging is excellent for a low budget flashlight like this as shown in the pictures. Unfortunately i haven't test it yet. I would recommend this flashlight to anyone!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    A legjobb kereső az árban. Az SST40 dióda nagyon jó lefedettség. Ennél jobbat nem találna hasonló áron. A zseblámpa biztosítja a könnyű használatot, teljesen programozható vezérlővel, akkumulátor töltéssel, rugók dupla - hidak minimalizálása energiaveszteség. A kivitelezés minősége az egyik legjobb elérhető a piacon. A 6500k színe nem túl hideg, az 5700k alternatívájaként ajánlom. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az az 5000 ezer, ami szerintem egy csúnya rózsaszín árnyalat, amit úgy érezzük, sokkal kevésbé fénylő. Javaslom, hogy a konvoj zseblámpatartói először ellenőrizzék az Astroluxot, mielőtt bármilyen visszajelzést írnának. Határozottan ajánlom - Legjobb Vásárlás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Sok fényt csinál, elég nagy, és viszonylag jól készült, sok fáklyám van, és ez úgy néz ki, mint egy tengerészeti világítótorony, egyik völgyből a másikba megy, jól kivehető fénysugárral. nehéz fotókkal elkészíteni az ötletet, sokat melegszik, így ha meggyújtasz egy vaddisznót, időközben megfőzöd ha hagyja egy kicsit több mint 150 Celsius fok, a fényképen a szoba sötét, hogy semmit sem lát, és amikor bekapcsolja a fény erősebb, mint a csillár. a másik képen az épület (lakások lesz boldog) lesz 50/70 méterre, de könnyen eléri a 10-szer ezt a távolságot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 2 nap alatt. Zásielkovńa kuriér. Modell bez Batérie...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2021

    ..egy csodálatos elemlámpa... A legjobb, amit valaha kaptam... .. Jó csomagolásban jött... és nem probléma... Tegyétek az aksira... Gyors küldetés?!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2021

    Enyém ez a zseblámpa más led, így tudtam, hogy kapok egy szilárd felépítésű, az SST40 egy dobó, és a hiánya magas lumen több, mint kompenzálja, hogy egy nagy elemlámpa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    Sehr weiter Strahl aber die 5700k Led hat einen leichten grünen Stich und das Lichtbild ist etwas ausgefranst. Könnte an der Zentrierung der LED liegen. trotzdem Hammer Reichweite. Schätze 500-600m

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Kiváló lámpás, azt javaslom, hogy mindenkinek rendelni. Megrendeltem a verzió SST40 5000k. Csak az üveg nem olyan erős megvilágosodásban, mint az L6-os konvojban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19 502
    • Ft17 791
    • Ft8 630
    • Ft3 071
    • Ft12 626
    • Ft4 622
    • Ft8 531
    • Ft5 454
    • Ft10 684
    • Ft21 006
    • Ft3 543
    • Ft5 343
    • Ft10 375
    • Ft8 013
    • Ft13 563
    • Ft10 619
    • Ft5 695
    • Ft21 330