Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (74)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(74)
    • 5 Csillag(73)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/12/2020

    Vásárolni érdemes minőség Vásárolni érdemes minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Nem a legfényesebb fényem, de az biztos, hogy a legszebb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    a tétel érkezett egy hosszú várakozás után. csomagolás talán kevésbé volt, mint a normális, mert én inkább jobb védelmet a dudorok és a gondatlanság. Minden tartozék ép volt, bár jobban szerettem volna a teljes akkumulátor hüvely az 18650. a termék teljesítménye csak rendben van. de ami még fontosabb, hogy az egység hihetetlenül meleg lesz, 2 perc alatt, így nem lehet hosszabb ideig használni az Astrolux zseblámpát, még akkor sem, ha nem turbó üzemmódban van. Azt hiszem, a terméket jobb hőszigeteléssel is el lehetett volna készíteni, mivel az csak a célt teszi tönkre.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2020

    Nagy többszörös fény aux ledekkel. Én a semleges 5000k verziót választottam. Nagyon fényes a turbó, ahogy elvárják tőlem, nem probléma. Nagyon hűvös az aux ledek színe megváltozik, amikor az akkumulátor feszültsége csökken. Rengeteg árvíz és jó kombináció. A minőség nagyon jó, nem éles élek és szürke pisztolyfém szín néz ki a legjobban imo. Anduril egy nagy UI a fények, van sok most, és ez egy elemlámpa fav 2019 eddig számomra. A mellékelt 5000mah akkumulátor sokáig tart.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2019

    Great light, very well made, and operates beautifully, very bright! love the Ardrino (hope I spelled that right) operating system. My only complaint is the blemish on the tail cap in the pics and the logo off center on the tail cap. I'm hoping they will send me a new cap and I'll change my review!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    Gyönyörű az ezüst szín, amit választottam. Nem tudok többet mondani erről a zseblámpáról, csak nagyszerű, hogy imádtam a 4000K festéket, az ezüst szín fenomenális ad neki egy fényes felületet. Én meg a zöld változatot akarom megvenni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2019

    Linterna de diseño muy conseguido con formas suaves y muy manejable.La luciérnaga muy discreta es muy bella.El rayo se proyecta desde la menor hasta la mayor intensidad con considerable alcanze y centro redondo.El tinte de 4000K es muy agradable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2019

    incredible light. The colour of the 4000k emitters is just right. this light is more flood than throw but will illuminate large areas like its daytime. The UI takes some getting used to as this is my first Anduril light. Muggle mode keep things basic so if you are worried about not being able to use the settings, click the power button 6 times and the UI goes very simple. This light is smaller than I imagined but packs WAY more of a punch. Very impressed with this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2019

    very nice light and feature rich with anduril UI. gets quite hot on high and turbo settings but theres safeties in settings.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2019

    Very nice flashlight. it's bright and has a nice balance between floor and throw. And i like Anduril UI with ramping.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 829
    • Ft12 486
    • Ft41 756
    • Ft43 574
    • Ft12 879
    • Ft15 093
    • Ft44 014
    • Ft17 436
    • Ft16 618
    • Ft4 714
    • Ft3 142
    • Ft3 771
    • Ft3 048
    • Ft14 750
    • Ft9 086
    • Ft3 142
    • Ft6 888
    • Ft10 529