Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (237)
  • Kép (67)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(237)
    • 5 Csillag(233)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/03/2021

    brightest torch iv ever owned can even see the spot in daylight Picture of it on isnt the best phone doesn't give this torch justice in person it was lighting trees up in the distance almost 200m away using hg2 3000mah batteries got the 5000k led version so probably not 15000lm deffo might get a second one to add to my collection well worth it so far astrolux has my attention and definitely a goto for high power torches in the future have another model on order rn ft03

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    This is a great flashlight, easy to use and high performance. But there is a problem with the battery cover, it broke the fixed bar before I received the goods, hope the shop will be more careful, check the product carefully before delivery, next time I will continue to buy the product this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    nagyon fényes zseblámpa néhány szórakoztató extrával, szeretem a színes kiegészítő lámpákat is, nagyon programozható UI-t, hogy különböző környezeteket és alkalmazásokat szolgáltasson, gyors hatékony szolgáltatás rendeléskor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2021

    It's really Insane one of the most powerful flashlight I've ever seen Outstanding standing. The Real 15000 lumens Flashlight I'm really Impressed

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Beautiful lamp! I'm glad I bought it.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Semmi panaszkodni, nagyon jó termékminőség, szép színek, időben történő szállítás

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2021

    Fényágyú. Jó felépítésű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Szép fényes fény, kicsit nehezebb, mint gondoltam, de ez tetszik benne. A segédberendezések szépek, valamint jelzik az akkumulátor feszültségét... A zöld, lila és kék azt jelenti, hogy a teljes és zöld cseppek ki először, és még nem engedtem, hogy az akkumulátor lemerüljön

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Fantastic torch. Surprisingly quick delivery. get the gitd diffuser

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2020

    đã mua cái thứ 2 rất hài lòng.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 670
    • Ft21 429
    • Ft24 275
    • Ft14 307
    • Ft33 630
    • Ft16 386
    • Ft13 889
    • Ft12 505
    • Ft15 023
    • Ft25 028
    • Ft9 955
    • Ft20 388
    • Ft27 906
    • Ft9 243
    • Ft10 668
    • Ft5 480
    • Ft68 300
    • Ft22 534