Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (20)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(20)
    • 5 Csillag(19)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/02/2022

    E' arrivato a destinazione in 10 Giorni. Complimenti !!! Il prodotto che aspettavo si presenta molto bene, confezione originale di fabbrica AUTEL. Ora devo fare il primo test. Ho tradotto le istruzioni perché nella confezione solo inglese e cinese. Spero che in Italia sia riconosciuta la garanzia. Ora tutti in volo! It arrived at its destination in 10 days. Congratulations !!! The product I was expecting looks very good, original AUTEL factory packaging. Now I have to take the first test. I translated the instructions because in the package only English and Chinese. I hope that the guarantee is recognized in Italy. Now all in flight!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2022

    Ottimo servizio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2022

    köszi minden oké

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2022

    Gyorsan megérkezett, csomagolás rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2022

    Gyors rendelés Görögországban, nagyon jó csomagolás. Gyors szolgáltatás. Kinyitottam a csomagot, minden rendben! Azt javaslom, hogy vegye meg az Autel Nano Plus drónt!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2022

    Kiváló termék, nagyon tetszett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2022

    Teljesen tökéletes! 9 napon belül szállítják németnek! Január 5-én rendeltem. Január 15-től január 21-ig. Január 14-én szállították! Abszolút ajánlható. Ez most nagyon jó nézettség. A terméket még nem tesztelték.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2022

    Minden tökéletes, a megrendelés megérkezett a megjelölt időpontban, annak hiányában, hogy képes repülni, mert a rossz időjárás, hogy csinál, a csomagolás jobban meg kell védeni, mivel csak egy műanyag csomagolás a drón doboz nem elegendő, és több egy ilyen minőségű drón.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2022

    Drone stupendo che produce filmati e foto di grandissima qualità. Ottima manovrabilità e affidabilità. Una spanna sopra tutti i concorrenti attualmente in commercio sotto i 250 g

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2022

    Great 4k Videos, clear and crisp. Arrived from China without hazzles

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$339.99
    • US$219.99
    • US$172.99
    • US$229.99
    • US$115.99
    • US$189.99
    • US$329.00
    • US$219.99
    • US$359.99
    • US$99.99
    • US$23.99
    • US$36.99
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$94.99
    • US$23.99
    • US$64.99