Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (117)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(117)
    • 5 Csillag(104)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/12/2020

    Megérkeztek nagyon jó, és a határidő előtt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2021

    face ao tipo de material a embalagem não era a mais adequada, mas vem sem nenhum dano, estafeta ctt 5*

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    me ha llegado con el cristal roto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2019

    La maschera e arrivata oggi 11-12-19 la devo ora provarla ma da come la vedo e un'ottima maschera solo che e arrivata la piastrina arancione con i piolini rotti non e un problema metterò 2 viti non mi aspettavo che potesse arrivare cosi presto si ringrazia augurando un felice Santo Natale a tutti voi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2020

    I received the package after 5 weeks. However, it took a long time through the priority line. The product corresponds to the description, I am going to test it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2020

    package is good and enough protective. Mask is arrived without demages-

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2020

    A maszk megérkezett a megbeszélt időben. Minden rendben van, ahogy leírtuk. Javaslom. Nagyon jó termék ilyen pénzért.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2019

    Llegó quebrada por el mal empaquetado, el envío fue rápido, el casco me gusta

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2020

    No good packet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2019

    Produto chegou em perfeito estado demorou o envio talvez por ser data natalina ja montei e estou no aguardo da máquina de solda para testar a máscara.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 175
    • Ft7 152
    • Ft2 143
    • Ft24 325
    • Ft12 876
    • Ft15 385
    • Ft14 602
    • Ft22 894
    • Ft5 362
    • Ft17 885
    • Ft13 592
    • Ft3 575
    • Ft16 810
    • Ft4 618
    • Ft7 431
    • Ft5 362
    • Ft7 868
    • Ft12 876