Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/05/2018

    without problems all parts like description says problemas completos como se ve en la descripción

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    erős szuszpenzió

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Kel
    US
    02/01/2022

    Nem pont erre volt szükségem, de a rugó, a csavarok és a csavarok beváltak a régi sokkommal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2017

    These shocks are some of the neatest items I have seen. Springs are very strong - I am a little worried about the steel springs being stronger than the aluminum shock tower can stand - I hope that proves me wrong and surely it will. I am thinking of building my grand kids a go kart and using some of these shock/springs on them - they will look extremely COOL!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2017

    La skusorbilo estas farita en aluminio kaj ŝtalo. La skusorbilo ne estas pneŭmatika, nur mekanika. La skusorbilo havas kontuzon el la piŝtujo, sed tio ne influas la uzeblo.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2019

    Identical to what was on a cheap kids bike good value for money however only 3 star on quality as although cheap would not expect a simple mechanical device to fail on a kids bike in few years. Weak point plastic screw top weary out over time. Would buy again though at this price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2020

    Good for the price. Please note these are not oil damped shocks. Just springs on a simulated damper.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    A lényeg az, hogy kevesebb időt vesz igénybe, hogy megérkezzen Boldog vagyok a termékemmel ☆☆☆☆☆

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2019

    son muy buenos, bien acabados con regulación y de aluminio no se puede pedir mas por ese precio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$53.37
    • US$26.55
    • US$39.26
    • US$32.33
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$33.48
    • US$8.00
    • US$13.64
    • US$3.71
    • US$16.97
    • US$24.24
    • US$7.33
    • US$360.36
    • US$20.23
    • US$14.69