Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(68)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/07/2021

    Nagyszerű termék! Szkenner a fedélzeten.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    1 hónap múlva érkezünk, de ez egy kiváló csapat, köszönöm, hogy bumm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2022

    Ez a modell második vásárlása. Gyors post-post szállítás. Erős akkumulátor 8 000 mh. Vásárlás promóciós.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2022

    Gyors szállítás futárral a Pl. Még nem ellenőriztem és nem kódoltam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    produto veio certinho

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    much better than 5 and 5 plus awesome product with scan on board worth every dollar i pay for it!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    Fantastic little radio and still playing around with it at the moment. I have no clue about handheld radios so I am trying to educate myself at the moment. I bought them specifically for camping trips where there's no signal but I tried them around my neighbourhood (about 1mile in built up area) and they work well once I figured out what frequencies I can use and found 1 that had less interference. There are 8 free frequencies in the UK that you can use. Happy with them so far.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2022

    Great little radio for my collection, strong out put, have not checked distances. Shed to house so far no problems. Seller: make it easy and have option for programming cable with radio for sale.??

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2021

    Nagyon gyorsan jött, jól működik, könnyen programozható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Nagyon jó szerkezetnek tűnik. Lenyűgöző távolság. Ellenőrzött tartomány városi területeken, betonmagas épületek körül. Nagyon jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$68.13
    • US$319.99
    • US$62.99
    • US$62.36
    • US$21.93
    • US$25.40
    • US$32.33
    • US$56.99
    • US$75.06
    • US$114.99
    • US$28.33
    • US$64.39
    • US$34.64
    • US$33.48
    • US$15.00
    • US$36.99
    • US$295.99