Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/04/2018

    it arrived today and I can't wait to try it out soon :) thank you Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2017

    منتج رائع انصح بشراء المنتج ...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2018

    Гель Алое Вера мне очень понравился, после применения кожа на лице стала подтянутой, хорошо убирает отеки под глазами, очень хорошо увлажняет кожу. Очень приятный тонкий запах, советую приобретать.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2017

    Gostei! Gel com textura seca após aplicado, não fica grudento. Perfume suave. Bom produto. Uso também nos cabelos como pomada e fica ok. Pouco tempo de uso para mais considerações.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2018

    Muito bom, amei. Textura excelente, parece um gel, dá pra utilizar no cabelo, no rosto e no corpo para hidratação.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2019

    Stiglo je na vrijeme za 20 dana. Kvalitetu ćemo ocijeniti i odlučiti da li kupujemo ponovno. Hvala.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2017

    Easily absorbed, hydrates the skin and hair, i use daily. I just don't like the container since i have to put my thing on it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2020

    Like it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2019

    nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2019

    really good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 675
    • Ft2 340
    • Ft3 344
    • Ft3 953
    • Ft5 137
    • Ft4 683
    • Ft3 010
    • Ft3 679
    • Ft2 736
    • Ft13 082
    • Ft4 014
    • Ft4 683
    • Ft17 038
    • Ft2 340
    • Ft1 671
    • Ft3 679
    • Ft3 010
    • Ft144 603