Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (346)
  • Kép (80)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(346)
    • 5 Csillag(316)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/10/2020

    ممتازة جداً و تعامل الموقع ممتاز في التواصل من خلال التطبيق أو البريد الإلكتروني it was a great experience for me. The product is as expected. The delivery is just great. Banggood way of communicating with me was great. I used both email and the application itself. They were up to my expectations. Thank you Banggood team.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    McCroe Mazien szerzett nekem egy jó hangkártyát és egy nagyon jó árat, és 15 napba telt, hogy gyorsan szállítsak. Az új nyomkövető tudva, hogy felveszik Önnel a kapcsolatot, amikor a termék megérkezik a városba, és SMS-t küld Önnek. Ha az átviteli keresztül őszinteség azt tanácsolom marokkóiak vásárolni az oldalon félelem nélkül

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2021

    Kiváló ár-érték arány. Jól csomagolt, és megérkezett a kilencedik napon a rendelést, Vera-ból Estaféta-ba. A mikrofon mellett a audio kártya kiváló élesség. Semmi furcsa zaj vagy statikus zaj. Előre meghatározott hangokat hoz a konzolba, csatlakoztatáskor nem kapcsol be, néhány másodpercig le kell nyomnia az be/ki gombot, és a számítógép bekapcsolása után azonnal észleli, és elkezd dolgozni. Az anyagok úgy gondolom, hogy jó, fém mikrofon és a kar úgy érzi, szilárd.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Mic jó, nem várt sokat tőle, de ez nem olyan rossz.A hangautók tisztességes gomb, hogy nem a legjobb, de ez végzi a munkáját. Az egyetlen negatív dolog az volt, hogy azt állítják, 1 hetes szállítás és a csomag tartott 16 nap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    elem érkezett nem várta a hangminőség A hangminőség fantasztikus a szállítás elég drága volt, azt hiszem, azért, mert Kanadában élek elégedett ügyfél!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • LesVIP4
    US
    24/03/2021

    Product as described. Great as a novice Blogger or music/sound mixing board. The material quality is good, the stand is sturdy and holds the mic. firmly. The Microphone is Heavy YET "light" meaning it has a good hold to top weight ratio. The gold coloring is Outstanding in every way. Shows well. When set up looks pretty cool all in - all. Throw in a video camera, some background and start your own podcast. FOR THE PRICE IT IS AMAZING ! (Shipping costs a bit high)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Obrigado, apesar de ter demorado a colocar a encomenda em trânsito mas de resto foi um bom serviço e tudo em condições só me falta ver a funcionar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    dentro chegou tudo bem embalado, o que salvou, por fora não veio bem embalado não, a caixa veio com mtas marcas, pois foi embalada só com o plástico da bg. de resto, tudo funcionando até o momento. qualidade de áudio boa do bm800

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    The kit is beautiful! It took about 3 weeks to arrive to my hands. Although it arrived in Israel in 2 weeks sharp, but it took them over a week to deliver it to the shop where I picked it up from. The only problem is that it comes with so many cables, and no manual. I'm trying to find a video on YouTube or a written manual on the internet, to see how to plug them all into the console, but I keep getting these videos made in Filipino or Indian, and I don't understand a thing. Plus, not even one of them shows how to plug those cables to a regular gamer computer (most of them plug the console to a phone). Moreover, most of them show an earlier version of the console, which differs on the type and quantity of plugs in the back of the console. So I'm pretty lost here...

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Kiváló, Megérkeztem Mexikóba a becsült idő előtt (11 napból 15), minden nagyon jól, és szállított, az egyetlen dolog, amit javítani kell a logisztika, mivel a nyomon követési frissítések túl sokáig tart, hogy megérkezzen 3 nap, Ki, hogy az összes nagyon jól ⡴⠑⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⣀⣀⣤⣤⣤⣀⡀ ⁇ ⁇ jó ⁇ ⁇ ⁇ ⁇ ⁇ Megveszed ⁇ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣷⣶⣮⣭⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇ ⁇ ⁇

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 262
    • Ft22 916
    • Ft8 546
    • Ft11 599
    • Ft16 484
    • Ft13 461
    • Ft9 461
    • Ft11 632
    • Ft3 523
    • Ft3 169