Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(39)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/03/2021

    My best buy of the year. Great quality, vfm and no more words. I am a teacher and it upgraded my sound greatly. The console works fine and the sound quality over bluetooth it's good. I totally recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Több mint 10 nappal korábban érkezett.A termék nagyon jó a keverő vasból, nem műanyagból készült, így nagyon tartós. a Bluetoth csatlakozik automatikusan csak bekapcsolva az egyetlen hiba az utasítás füzet angol készült 2 oldal elölről, hogy nem magyarázza sok. A mikrofon kivételes tény az, hogy azt hittem, már csatlakoztatva a Bluetoth helyett ez volt a zene a mobiltelefon, hogy a mikrofonon keresztül hallottam, hogy a fejhallgató XD. Ez az első alkalom, hogy ezt az oldalt, és nagyon elégedett voltam. Utóirat: A dobozban van az összes fotó csak néhány darab

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    The best and the cheapest microphone you can use. Works perfect. The console is very nice. Caution: This microphone is condenser and needs power 48v. You need to buy phantom power adapter. The arm stand is very solid and very easy to install to your desk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Köszönjük a kiváló szolgáltatást. Tökéletesen igazan szolgáltál engem. Én biztosan ajánlom, hogy az ismerőseim a területen. Folytasd a nagyszerű munkát, amit igazán értékelünk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    got it fast and the quality seems great! will let know how it actually work after use. great value for money so far!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Nagyon jól csomagolt termék. Nagyon jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Jó, de a szállítás lassú

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    good product 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • KhzVIP2
    GB
    22/01/2021

    Does more than I thought. I got this for my 12 year old son to record narratives for YouTube videos. I am very impressed with what we got for the price and as an Audio Engineer I can say with confidence that the sound quality is very acceptable for whatever you want to record or broadcast. For the proffesionals I might add that it is an Electret Mic so not strictly a Condensor. but I have seen vidz on YouTube showing it running on 48v. Hmm 🤔

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Για τα χρήματα του είναι εξαιρετικό. Η αίσθηση του υλικού στο χέρι, το κάνει να μοιάζει σαν να είναι πολύ πιο ακριβή σειρά.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 234
    • Ft10 487
    • Ft16 781
    • Ft7 338
    • Ft6 639
    • Ft22 724
    • Ft8 389
    • Ft9 788
    • Ft29 369
    • Ft6 990
    • Ft30 068
    • Ft10 487
    • Ft11 138
    • Ft15 382
    • Ft13 923
    • Ft16 345
    • Ft13 348
    • Ft12 107