Vásárlói vélemények

4.78 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (40)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(40)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/03/2021

    Kiváló állapotban érkezett. Csak 16 napba telt Mexikóig. Az anyag jó minőségű (elfogadtam az árat) jó hangzású, és a kulcsok érzékenyek a nyomásra és a sebességre. A borító jó minőségű. Az ízület jól néz ki, ahogy az idő és a használat is mutatja. Talán az egyetlen hátránya a kézi, hogy a kínai, valamint a billentyűzet, de keres kevés online megtalálja a kézikönyv angol, valamint a fordítás a gombok a billentyűzeten. Nagyszerű vásárlási lehetőség kezdőknek. A termék pontosan úgy érkezik, ahogy a kiadványban szerepel. Egyébként Mexikó nem fizetett vámadót.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Minden a leírtak szerint. Könnyű beállítani, de a kézikönyv nem angol. Néha úgy érzem, a kulcsok nem működnek rendesen...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    A great little keyboard as described. It is easy to assemble the keyboard and take it apart again. The most enjoyable part is access to the Pop Piano App via bluetooth and playing that way. Very fast delivery, received about a week from order.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    Imádom, jól hangzik. de a beállítások és az utasítások csak kínaiak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    todo muy bien embalado . todas las teclas funcionan perfectamente y con control de presión. El pedal también funciona , es bastante robusto. El único fallo son las instrucciones en chino.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    szuper jó. angol nyelvű kézikönyv + angol gombok a fekete változat (az, amit kaptam). Érzékenység a kulcsokban, és egy bizonyos súlyt rájuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    Kérem, küldje el a kézikönyvet angolul...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    I bought this piano as a portable practice instrument when I don't have access to my main piano. I like - Portable, light - USB-powered - Keys are touch sensitive, volume is higher when they are hit stronger. - Keys shows some resistance, the feeling is good. - Provides the 128 standard MIDI instruments (0, 1: grand piano, 6: hapsichord, 24, 25, 26: guitars, 123: bird tweet...). Quality is basic but OK. - Sound is decent, given the 2W speakers. I don't like - Keys are shorter than standard piano keys (12cm vs 15cm), although the width is the same. This can be a problem for playing some chords with large hands, for those who swap with a standard keyboard. - Settings are not kept when the piano is OFF, and it is automatically turned off after a delay even when it is plugged in a charging USB port. - The control panel is labeled in Chinese only. - It is a burden to use as a MIDI controller. In my case I wanted better grand piano sound samples. There is no note coming from the piano on the USB line except after a "GM-RESET" control code is sent. Not all MIDI app provides this feature. - Touch sensitivity ("velocity" in MIDI) is badly calibrated. It is difficult to play without clipping some notes at the highest volume. This is not a huge concern with the 2W speakers provided, which have a low dynamic, but it is with headphones or amplified external speakers. This is even worse when the piano is used as a MIDI controller. It is decent after a tedious velocity map remapping, on the MIDI sequencer. - Using the left half-keyboard stand alone looks like a good idea, but it is hardly usable to play scores. It has only 44 notes, for 3 complete octaves. For instance to play baroque keyboard music you need 4 octaves. The bottom line: this is a portable keyboard, fun to play, but it misses a few things which can make it great. A learning tool? Probably. A practice tool? To some extent, if you can cope with the limitations. Quite good given the price, 3.5 stars.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    The Keyboard itself works great and even comes with a bag. I love the fact that is 2 part which makes it handy to move around. A big reason I did order this keyboard was because I wanted a MIDI connection to work with my music programs, but it just won't work on my windows pc. It states in the paper folder brought with it that it should work with any MIDI software, but it didn't with any of mine. I plugged it in, windows recognized the input as a "GENERAL" MIDI input, but nothing actually happens when I press the keys. I've downloaded multiple MIDI test softwares and none of them seems to catch any input when I press a key.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    Zongorajátékosként jobban szeretem a nehéz kalapácsos stílust, de ez általában csak nehéz és nem túl hordozható billentyűzeteken található. Szerencsére a billentyűzeten lévő kulcsok elég ellenállást nyújtanak ahhoz, hogy ne zavarják a játékomat. Az érintés dinamikus (ez letiltható), de a hangerő progressziója a sztrájk sebességével/erősségével néha egy kicsit trükkös. A kulcs textúra szép, megakadályozza az ujjak csúszós. A 128 hang közül a legtöbb irreális. Szerencsére, azok kapcsolódó zongora elég relevánsak, és sok más hangok vicces és szórakoztató. Még nem teszteltem a billentyűzet összes jellemzőjét, de amit eddig ellenőriztem, úgy tűnik, rendben van. Még ha nem is a legjobb minősítésűek között, ez a billentyűzet megfelel az igényeimnek egy hordozható, játszható és rendkívül megfizethető zongora, a minőség, hogy jobb, mint amit az ár sugallhat. Ebben az ártartományban nehéz olyan zongorabillentyűt találni, amely legalább 61 dinamikus billentyűvel rendelkezik, és nem csupán játék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft69 686
    • Ft39 496
    • Ft12 169
    • Ft9 704
    • Ft75 772
    • Ft9 035
    • Ft7 361
    • Ft16 064
    • Ft45 341
    • Ft117 154
    • Ft90 987
    • Ft41 382
    • Ft9 035
    • Ft8 384
    • Ft10 374
    • Ft9 035
    • Ft30 427
    • Ft5 018