Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (21)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(21)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/09/2020

    genial me funciona bien reconoce los obstáculos barre bien la carga es duradera el sonido es muy suave me llego bien empacado la entrega fue en 19 días eso para mi es un recor a pesar del covid muchas gracias banggood

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2020

    Ürün genel olarak iyi ama halıda tekerlek boşa dönüyor sadece tüyü ince halıda gidebildi zorlanarak ama parke ve fayans zeminlerde iyi halıya çıkmakta zorlanıyor çoğu zaman çıkamıyor

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Szépen bemutatott; könnyen használható. Jó minőségű. Vákuum elég gyenge.... alkalmas por és könnyű homok. Nem szedi fel a kis leveleket, vagy hasonlókat. Csak sima felületekre alkalmas. Jó móka volt. Jó beszéd, gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Ao carregar a luz nunca fica VERDE. Fica sempre VERMELHA. E, após cento tempo, apaga. Com isso o aspirador não carrega TOTALMENTE e a AUTONOMIA de limpeza é pequena (20 minutos, somente)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    mert 50€ egy termék érdemes vásárolni nagyon jó gyűjtésére por és haj, és azt ajánlom, ha van egy kis ház, és nem szőnyegek. Ez is megérkezett az otthonomba, mint 8 nap ami elég gyors

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    my floor is porcelain, the robot simply doesn't clean very well, always there are some of dust remaining in the floor. The suction isn't good enough too

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • saiVIP5
    IT
    16/12/2020

    è un ottimo prodotto considerando il prezzo, funziona benissimo, la app è semplice, per le pulizie di tutti i giorni è perfetto! Sono molto sodisfatto del acquisto fatto! Merita 10 stelle come prodotto!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Jól működik, köszönöm

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    producto llego en buenas condiciones muy bien embalado y en tiempo record, esta pendiente realizar el barrido de toda la casa.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    ótimo robô! minha casa é só porcelanato e ele limpa muito bem. só senti falta de um sistema de precisão do ambiente melhor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 456
    • Ft141 885
    • Ft118 552
    • Ft5 827
    • Ft14 564
    • Ft19 861
    • Ft25 489
    • Ft14 816
    • Ft11 651
    • Ft4 367